• Politie Veenendaal/Facebook

'Merkwaardig gat in muur van bedrijf aan Schoolstraat'

VEENENDAAL Veenendaalse agenten werden zondagavond door een voorbijganger geattendeerd op merkwaardige situatie op de Schoolstraat. Bij één van de bedrijven aan deze weg zat een flink gat in de muur aan de achterkant van het pand.

Toen agenten ter plaatse het bewuste gat onderzochten, bleek al snel dat een flink kracht op de muur moet zijn uitgeoefend om zo'n opening te veroorzaken. Omdat 'iets' door de buiten- en binnenmuur is gegaan, gaf het ontstane gat toegang tot het gebouw. Daarom is de eigenaar van het pand gebeld en gevraagd om maatregelen te nemen.

Het is nog niet duidelijk wat hier nu precies gebeurd is, meldt de politie Veenendaal op Facebook. ,,Wat wel duidelijk is, is dat dit gat niet 'geruisloos' kan zijn ontstaan. We zijn dan ook op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord wat hiermee te maken kan hebben gehad. Neem in dat geval contact op via 0900-8844 en vermeld daarbij referentienummer 2018062490." Als het mysterie opgelost is, laat de politie het nog weten, meldt zij.