• Archief BDUmedia

Mannen schoppen vrouw op PWA-Park Veenendaal

VEENENDAAL Een 29-jarige vrouw uit Veenendaal is maandagmiddag mishandeld op het Prins Willem-Alexanderpark in Veenendaal. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep rond 13.00 uur over straat toen ze twee jongens op zich af zag komen lopen. Ze kwamen uit de richting van de hondenuitlaatplaatsje. Voor een flat werd zij plotseling door één van de jongens geschopt. Hierdoor viel de Veenendaalse op de grond. Vervolgens kreeg ze nog een aantal trappen. Het slachtoffer begon te schreeuwen waarna de twee jongens wegrenden. Het slachtoffer heeft geen idee waarom haar dit overkomen is.

SIGNALEMENTEN De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De eerste verdachte heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 20-25 jaar oud, zo'n 1.90 meter lang met een gezet postuur. Hij droeg een half lange zwarte jas. De tweede verdachte heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 20-25 jaar oud en tussen de 1.60 en 1.65 meter lang met een slank postuur. Hij heeft zwart kort krullend haar en droeg een zwarte jas en donkere broek.

Getuigen die iets gezien hebben van de mishandeling en/of informatie hebben over de verdachten, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.