• De Lampegiet
  • De Lampegiet

Lampegiet maakt programma theaterseizoen bekend

VEENENDAAL Theater de Lampegiet maakte woensdag 9 mei het nieuwe programma voor seizoen 2018-2019 bekend aan vrienden van het theater en speciale relaties. In ruim anderhalf uur vertelden directeur Patrick Marcus en programmeur Nicky van Rossum over het nieuwe theaterseizoen en gaven diverse artiesten een preview van hun voorstelling.

Hoogtepunten, terugkerende artiesten en nieuwkomers kwamen uitgebreid aan bod. Zo werd er verteld over Yentl en de Boer, cabaretier Jandino, Dinnershow Faulty Towers, JUBILEE Talentshow, Introdans, Rundfunk, DI-RECT en musical Expeditie Eiland.

De meer dan 400 bezoekers van de Kick-Off kregen een preview te zien van verschillende artiesten die volgend seizoen op het programma staan. Hadewych Minis trapte af met een preview van haar cabaretvoorstelling Minis Plus. Internationaal Danstheater danste de sterren van de hemel. Jeans sloot af met een grandioos optreden.

,,Hoogtepunten aankomend seizoen zijn onder andere cabaretier Bert Visscher die 2 avonden achter elkaar in De Lampegiet staat, het Nationaal Theaterweekend in januari en superhelden musical Marvellous. Maar ook de nieuwe voorstelling van Jakop Ahlbom Company, de dansvoorstelling van choreograaf David Middendorp en opera AIDA zijn zeker het bezoeken waard!" zo schrijft het theater.