• archief BDUmedia

KNLTB Tenniskids Feest naar TV Spitsbergen

VEENENDAAL Tennis Vereniging Spitsbergen houdt op zondag 8 juli in samenwerking met de KNLTB het Menzis Tenniskids Feest. Maar liefst ruim 250 kinderen uit de provincies Utrecht en Gelderland komen naar de Veenendaalse tennisclub om daar een tennisfeest te gaan beleven.

Het Tenniskids Feest wordt door de tennisbond KNLTB dit jaar voor de derde maal gehouden. Op basis van een aantal criteria heeft de bond TV Spitsbergen geselecteerd om als één van de zes clubs in Nederland dit te mogen organiseren. Erik Strijdhorst, voorzitter TV Spitsbergen: ,,Het feest is speciaal voor alle kinderen die meer dan vier keer hebben deelgenomen aan de tenniscompetitie. Het doel van het evenement is om kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar vaker te laten tennissen en zo meer te laten bewegen. Alle kinderen mogen daarom ook een vriendje of vriendinnetje meenemen, ook als ze niet lid zijn van de bond of van onze vereniging. Zo kunnen ze ervaren hoe leuk tennis is. Ik ben waanzinnig trots en vereerd dat TV Spitsbergen dit prachtige evenement komende zondag mag organiseren. Een flinke kluif want er komt veel bij kijken. Naast de meer dan 250 deelnemende kinderen komen er ook ouders, broertjes, zusjes en vriendjes mee. De verwachting is dat we ergens tussen 700 en 800 mensen op ons mooie park mogen ontvangen. Plus 35 vrijwilligers en de nodige media. Een groots tennis spektakel dus in Veenendaal. Iedereen die wil komen kijken is dan ook meer dan welkom!"

Het Tenniskids Feest start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Er wordt getennist maar er zijn ook verschillende luchtkussens waarop gesprongen kan worden. Er is entertainment in de vorm van een DJ. De dag wordt gepresenteerd door Nickelodeon-ster Bart Boonstra. Alle deelnemende kinderen ontvangen een gratis Tenniskids shirt.

Het volledige programma staat op de website www.tvspitsbergen.nl