Kinderen De Springplank blij met doe & ontdekboek

RHENEN Circa honderd kinderen van CBS De Springplank in Rhenen ontvingen 9 vrijdag september het Heuvelrug Doe & Ontdekboek van wethouder mevrouw De Heer-Verheij.

,,Spanje, Turkije, Frankrijk allemaal mooi, maar iedere keer als ik over de brug rij en Rhenen zie liggen denk ik dit is zeker zo mooi. En naast het prachtige Rhenen is er in de regio nog zo veel meer leuks te ontdekken. Ook voor kinderen", aldus wethouder mevrouw De Heer-Verheij. ..Daarom werkt gemeente Rhenen graag mee aan dit initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme".

Met het speciale kidsprogramma en het Heuvelrug Doe & Ontdekboek komen kinderen tijd te kort. Van de Pyramide beklimmen tot aan boomhutten bouwen. Op een warme nazomer dag een duik nemen in natuurwater of bij regen naar het Nationaal Militair Museum. Vliegeren, picknicken, wilde dieren spotten … er is zoveel leuks te doen op de Heuvelrug en in de Vallei! Het Doe & Ontdekboek staat vol met raadsels, puzzels en leuke wetenswaardigheden over de Heuvelrug & de Vallei. Op de aanvullende website kids.opdeheuvelrug.nl staan alle uitjes op een rij. Het boek is samen met de jeugd ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei.