• GroenLinks Veenendaal

Kees Oskam opnieuw lijsttrekker GroenLinks Veenendaal

VEENENDAAL Kees Oskam is door de leden van GroenLinks unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De twintigjarige Tijs van der Weele is gekozen voor plek twee en plek drie wordt ingevuld door Souad Riani.

De gemeenteraadsverkiezingen vinden op 21 maart 2018 plaats. GroenLinks veenendaal heeft een kandidatenlijst met 25 namen, waaronder diverse leraren, mantelzorgers en ondernemers. Oskam is net als in 2014 lijsttrekker.

Kees Oskam werkt in het dagelijks leven bij Zorggroep Charim en is actief in de wereld van duurzaamheid en milieu.

Tijs van der Weele zal een ,,opvallende verschijning worden in de gemeenteraad," zegt de politieke partij. ,,Niet alleen vanwege zijn leeftijd, 20 jaar, en zijn lengte, 2 meter, maar ook door zijn energie, humor en sociale hart zal hij een verfrissende verschijning zijn."

Op de derde plek staat Souad Riani. Riani is werkzaam bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. ,,De overtuiging dat iedereen erbij hoort en dat het zeer nodig is om in dat kader samenbindend op te treden, is voor haar reden zich in te zetten voor de stad," is te lezen op de website van GroenLinks Veenendaal.