Hoogste punt winkelcomplex in Brouwerspoort bereikt

VEENENDAAL Het hoogste punt van de bouw van het plan Brouwerspoort in Veenendaal is bereikt. Het plan omvat ruim 5.800 m² winkelruimte, achttien appartementen en een parkeerdek met ruim tweehonderd parkeerplaatsen. Het project, gelegen in het kernwinkelgebied van Veenendaal, is ontwikkeld door Top Vastgoed en AM Real Estate Development (AM RED). Door de realisatie van Brouwerspoort wordt het stadscentrum van Veenendaal uitgebreid met ruimte voor wonen, winkelen, horeca en cultuur.

Hoogvliet Beheer heeft de winkelruimte en het parkeerdek van Top Vastgoed en AM RED gekocht en vestigt er een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m². Partijen voeren momenteel gesprekken met kandidaten voor de invulling van de overige commerciële ruimten. De achttien huurappartementen zijn verkocht aan een particuliere belegger.

De oplevering van het project vindt plaats voor de bouwvak van dit jaar. Bouwbedrijf De Vries en Verburg is de aannemer. Het ontwerp is van Moke Architecten uit Amsterdam. Het volledige projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel.