• Nicky Romero tijdens een optreden van het Amsterdam Dance Event in 2013.

    Ferdy Damman

Headhunterz passeert Nicky Romero in DJ Top 100

VEENENDAAL Headhunterz is weer de hoogste genoteerde Veenendaalse dj op de jaarlijkse DJ MAG Top 100. Dat werd zaterdagavond bekend gemaakt bij het Amsterdam Dance Event. Headhunterz staat 33e en daarmee staat hij voor het eerst sinds 2012 weer boven plaatsgenoot Nicky Romero die dit jaar op de 50e plek staat.

Voor Romero betekent dit een daling van 21 plekken op de lijst ten opzichte van vorig jaar, zijn grootste daling tot nu toe. De Veenendaler stond in 2013 nog zevende op de lijst maar zakt sindsdien elk jaar een stukje verder weg. Voor Headhunterz is het de tweede stijging op rij op de DJ-lijst. In 2015 stond hij nog 48e en vorig jaar 36e. Maar ook Headhunterz heeft hoger gestaan op de ranglijst, in 2012 vond hij zichzelf terug op de elfde plek.

De lijst wordt aangevoerd door Martin Garrix die zich opnieuw de beste dj van de wereld mag noemen. Vorig jaar won de Nederlander ook al. Dimitri Vegas & Like Mike uit België staan tweede op de lijst, terwijl Armin van Buuren de derde plek bekleedt.