• VLOW

Grote artiesten sluiten jaar knallend af tijdens Indoor Festival  

VEENENDAAL Een indoor festival met grote artiesten als Dave Roelvink, DYNA, Partysquad en The Darkraver & Outsiders. Het is organisatie VLOW opnieuw gelukt om de jeugd in Veenendaal iets moois te bieden en met 'Laatste lootjes' wil Jamal Nassih het jaar knallend afsluiten. ,,Dit wordt echt heel groots."

 

Jeroen van der Veer

 

De kartrekker van VLOW is maar wat blij dat hij een grote line-up heeft kunnen regelen voor donderdag 28 december. De Basiliek wordt omgetoverd tot festivalterrein en van 15.00 uur tot 00.00 uur kunnen liefhebbers genieten van de deuntjes die uit de speakers komen. ,,Je hoort verbaasde reacties. Er werd niet gedacht dat dit soort artiesten naar Veenendaal konden komen, maar het is ons gelukt."

Bezoekers vanaf 16 jaar zijn welkom en het moet echt een knalfeest worden, benadrukt Nassih. ,,Dit is wat de jongeren willen, is mij de afgelopen twee jaar opgevallen. Nou, zij vragen… wij regelen."

 

KERSTTAFEL De enthousiaste organisator zegt het met een grote glimlach, maar hij bekend eerlijk dat het veel werk heeft gekost. ,,Ik heb er slecht van geslapen. Ik doe dit toch maar allemaal in mijn eentje, samen met een stagiair. Het kost een hoop geld, maar ik wil de gemeente laten zien dat dit is wat de jeugd wil en dat het een succes wordt."

Want VLOW heeft nog een jaar subsidie en vervolgens is het afwachten of VLOW in leven mag blijven. Toch maakt Nassih zich niet heel druk. ,,Ik hoor goede verhalen en wij zijn lekker bezig. Ons netwerk groeit en hierdoor konden wij ook 'laatste lootjes' regelen. Een feest op de 28ste leek ons perfect. Dan heb je net drie dagen met je (schoon)ouders aan de kersttafel gezeten en kun je even helemaal los gaan."

 

SAMENWERKING Waar voorheen de feesten nog wel eens beten met het regulieren uitgaansgelegenheden, is dat deze keer vroegtijdig getackeld. ,,De Markt denkt mee en wij men hen. Zo komen er hoogstwaarschijnlijk na 00.00 uur bussen die ons publiek naar De Markt vervoeren. Een win-winsituatie voor beiden en zo zorgen we ook dat alles goed en veilig verloopt."

 

Klik hier voor meer informatie.