• 112Heuvelrug
  • 112Heuvelrug
  • 112Heuvelrug

Gewonden door een aanrijding in Veenendaal

VEENENDAAL Bij een verkeersongeval tussen twee personenauto's op de Weverij zijn zaterdagmiddag twee mensen gewond geraakt.

Beide voertuigen reden in de richting van de Kerkewijk toen het voorste voertuig afremde om af te slaan en de Weverij in te rijden. Een achterop komend voertuig kon door zijn hoge snelheid niet meer uitwijken en ramde de achterkant van die auto. Door de klap roteerde de eerste auto 180 graden en kwam op de andere weghelft terecht. Omstanders verleenden eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

In verband met de hulpverlening werd de Weverij gedeeltelijk afgesloten voor het overige verkeer. De inzittenden van het achterste voertuig kwamen met de schrik vrij en hoefde niet door het ambulancepersoneel behandeld te worden. De bestuurder van het voorste voertuig kon na behandeling in de ambulance onder begeleiding van familieleden naar huis. Zijn passagier werd ter plaatse gestabiliseerd voor vervoer naar het ziekenhuis.

Agenten namen diverse verklaringen af van betrokkenen en getuigen. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.