• Lex van Lieshout

Getuigen gezocht van steekincident

VEENENDAAL Een man raakte vrijdagochtend 14 augustus gewond door een steekincident voor een coffeeshop aan de Prins Bernhardlaan. De recherche zoekt getuigen.

Er ontstond tussen 10.00 een 11.00 uur een conflict tussen een 20-jarige man uit Veenendaal en een andere man. Aanleiding was een financieel conflict tussen hen beiden. Die vrijdagochtend zag het slachtoffer de man weer toen die in een auto stapte aan de Prins Bernhardlaan. De twee raakten in gesprek en de Veenendaler stapte in de auto. Vervolgens ontstond een woordenwisseling waarbij over en weer geslagen werd.

De twee stapten de auto uit en buiten ging het gevecht door. De man uit Veenendaal werd toen met een steekwapen in zijn gezicht gestoken. De dader vertrok en een bekende van het slachtoffer bracht hem naar een ziekenhuis. Zaterdag 15 augustus schakelde het slachtoffer de politie in.

De recherche zoekt getuigen van het steekincident aan de Prins Bernhardlaan. Aan hen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Veenendaal, via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.melden.meldmisdaadanoniem.nl