Gemeente Veenendaal lanceert nieuwe website

VEENENDAAL De vernieuwde website van de gemeente Veenendaal is vanaf dinsdag 'live'. ,,De gemeente heeft samen met een aantal leveranciers een voor overheidsinstellingen unieke website gebouwd'', aldus de gemeente in een persbericht.

Bij het ontwerp van de nieuwe website stond een gedachte centraal. De gemeente wil het de inwoner zo eenvoudig mogelijk maken en tegelijk minder baliebezoek, telefoontjes of mailtjes ontvangen.

De nieuwe website van de gemeente Veenendaal is uniek voor een overheidsinstelling. De aandacht bij het bouwen ervan is vooral uitgegaan naar gebruiksgemak op iedere pagina van de website. Daarbij heeft de bezoeker steeds centraal gestaan. Die moet een dienst gemakkelijk kunnen vinden en online kunnen gebruiken. In een paar muiskliks is iedere bezoeker op de gewenste pagina of het gewenste formulier.

De vernieuwde website is nu ook toegankelijk via ieder gewenst apparaat: desktop, laptop, tablet en smartphone. Dus altijd en overal kan zaken gedaan worden met de gemeente. De vernieuwde website van de gemeente Veenendaal is te vinden via www.veenendaal.nl.