• Archieffoto - ZHZActueel.nl

Fiets 'in elkaar getrapt' in Rhenen

RHENEN De politie van Rhenen heeft een verkeersconflict in onderzoek. Daarbij werd maandagmiddag, volgens de politie, de fiets van een Rhenenaar in elkaar getrapt. De politie is op zoek naar getuigen.

Op de kruising van de Nieuwe Veenendaalseweg met de Bantuinweg in Rhenen heeft zich maandagmiddag omstreeks 16.00 uur een verkeersconflict voorgedaan tussen een fietsende inwoner van Rhenen en de inzittenden van een donkerkleurige Citroen C4. Eén van de inzittenden van de auto is uitgestapt en heeft de fiets van de inwoner van Rhenen zonder enige reden in elkaar getrapt. 

,,Dit is gezien door de fietsende inwoner, maar gelukkig ook door een getuige'', meldt de politie. ,,De getuige kon gelukkig het kenteken van de C4 door geven aan de inwoner van Rhenen. Deze getuige is van groot belang om de aangifte van de inwoner van Rhenen te ondersteunen. Anders blijft de aangifte een 1-op-1 verhaal en zal het strafbare feit niet bewezen kunnen worden.''

,,Wij komen heel graag in contact met de genoemde getuige en een tweede getuige'', meldt de politie. Informatie doorgeven kan via de mail: Dorien.laport-knies@politie.nl , florus.noppen@politie.nl of henk.heijting@politie.nl. Of bel met 0900-8844.