EO komt met familie sing-in op Marktplein Veenendaal

VEENENDAAL De Evangelische Omroep (EO) komt op woensdag 26 oktober naar Veenendaal met een sing-in voor het hele gezin. Vanaf 15.30 uur zingen Kees Kraayenoord, Marcel en Lydia Zimmer en een swingend kinderkoor samen met het publiek diverse christelijke liederen.

Tijdens de sing-in worden klassiekers, kinderliederen en eigentijdse nummers met als hoogtepunt een bijzondere uitvoering van 10.000 redenen gezongen. Het evenement wordt georganiseerd door Nederland Zingt en is gratis te bezoeken.

Het evenement wil generaties verbinden door samen te zingen van Gods liefde. ,,Wat is er mooier dan God groot maken door met zoveel mensen van uiteenlopende leeftijden samen te zingen?", zegt eindredacteur EO-Nederland Zingt Albert-Jan Schol. ,,Het wordt een evenement vol inspiratie, bemoediging en saamhorigheid." De middag wordt gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

Het lied van Matt Redmann is inspiratie geweest voor het gelijknamige boek. Een boek vol verhalen over geloof, hoop en dankbaarheid. Tijdens dit evenement zal het boek voor het eerst in de Nederlandse versie verkrijgbaar zijn.

Klik hier voor meer informatie.