• Watoto kinderkoor

    Watoto

Dit is er deze week te doen in Veenendaal

VEENENDAAL VeenendaalseKrant.nl plaatst elke week in de krant een agenda met een selectie van de activiteiten voor de komende week. De agenda wordt samengesteld op basis van het aanbod aan agendaberichten dat via Deel je Nieuws bij de redactie is aangeleverd. De komende week is er onder meer het volgende te doen.

4 juli 2019

Veenendaal

Win-Win Café organiseert Netwerk Café
9:30 De Tinneweide 144a
Het Win-Win Café houdt donderdag 4 juli weer het Netwerk Café in wijkcentrum Panorama. Het Win-Win Café is dé locatie in Veenendaal om in een gezellige en ontspannen sfeer te netwerken.

Veenendaal

Massage voor (ex) kankerpatiënten
14:00 Prins Bernhardlaan 34
,,Een moment van ontspanning en een positieve ervaring met je lichaam dat zoveel te verduren heeft: dat kan een ontspanningsmassage voor jou betekenen", raadt Stichting Invitee aan. ,, Stichting Invitee biedt jou graag de mogelijkheid om even uit de drukte en zorgen te stappen die ziek zijn met zich meebrengen. Belangrijk voor de massage is dat je behandelend (huis)arts akkoord is." De massage wordt verzorgd door Hsuch Yeing Chu van GoZen Wellnes Massage. Meer informatie en/of aanmelden: http://stichtinginvitee.nl/activiteiten Aanmelden kan ook via: activiteit@stichtinginvitee.nl

6 juli 2019

Veenendaal

Kubb toernooi in Veenendaal
9:30 Wageningselaan 1
Op zaterdag 6 juli 2019 vindt voor de vierde keer in Veenendaal een Kubb toernooi plaats. Kubbmasters houdt dit bijzondere toernooi op de korfbalvelden van SKF. Kubb wordt steeds populairder in Nederland en er zijn diverse nationale - en internationale toernooien. Het toernooi in Veenendaal kenmerkt zich door sportiviteit, gezelligheid, competitie en een unieke aangelegenheid om met vrienden, familie deel te nemen aan dit toernooi. Elk team bestaat uit minimaal drie spelers. Inschrijven is verplicht. De kosten bedragen 20 euro per team. Meer informatie op website kubbmasters.nl

Veenendaal

Salesforce Saturday Meetup
9:30 Landjuweel 3
,,Wil je meer uit Salesforce halen? Dan is deze Meetup voor jou", raadt Salesforce Saturday Meetup aan. ,,Eén keer per maand komen we in Veenendaal bij elkaar met maximaal twaalf mensen. Met een goede bak koffie gaan we aan de slag, bijvoorbeeld door Trailheads te volgen, of door gebruikersvragen samen op te lossen. Neem je laptop mee en we maken er een gezellige zaterdagochtend van."

Veenendaal

Oosterse Wereld Souk
10:00
De Week van de Landverhuizers wordt afgesloten met een échte Oosterse Souk? Het stadsstrand verandert voor één dag in een bruisende bazaar, restaurant, podium, theehuis en multicultureel centrum voor alle leeftijden. De geurige rook van de barbecues en de ritmische trommels brengen de bezoekers van Veenendaal naar het verre Oosten. Een cultureel, muzikaal én culinair festijn met onder meer Samira's Blues, Nirkoda dans en echte kamelen. Toegang gratis.

Veenendaal

Midzomerfeest op De Eekhoeve
13:00 Dijkstraat 115
Op De Eekhoeve is zaterdag een midzomerfeest. Er zijn diverse food stands waar de lekkerste gerechten worden bereid. Er zijn eveneens leuke activiteiten voor kinderen. Het feest duurt van 13.00 tot 21.00 uur.

Veenendaal

Natuurexcursiemiddag Binnenveld
14:30 Dragonderweg
Zaterdag 6 juli houdt Mooi Binnenveld een natuur-excursiemiddag. Voor deelnemers zijn er drie mogelijkheden om bestaande natuur en natuur in ontwikkeling te beleven. 's Middags om 13.30 uur vertrekt een fietsexcursie vanaf kruispunt Kortenoordallee(Binnenhaven)-Nieuwe Kanaal. Onderweg wordt een toelichting gegeven bij de werkzaamheden in het Binnenveld en een vooruitblik naar de bijzondere natuur die zich hier kan ontwikkelen. Aankomst in Wageningen is rond 15.30 uur. Rond 14.30 vertrekt een wandelexcursie in de Groene Grens – Zuid vanaf de Dragonderweg (200 m ten noorden van fietsknooppunt 25). De wandeling gaat langs kruidenrijke akkers, hooilanden met veel zeldzame plantensoorten, libellen, en misschien lepelaar, ree, koekoek. Combinatie van de twee excursies is mogelijk: deelnemers aan de fietsexcursie vanuit Wageningen kunnen aansluiten bij de wandelexcursie. Met hen wordt om 16.00 uur de fietsexcursie vervolgd richting Wageningen.

Veenendaal

Concert Minne Veldman en Bastiaan Stolk
15:00 Markt 9b
Op 6 juli verzorgen Minne Veldman en Bastiaan Stolk een zomers orgelconcert in de Oude Kerk in Veenendaal. De twee organisten brengen een toegankelijk programma dat bestaat uit literatuur, koraalbewerkingen, een improvisatie en een eigen koraalbewerking. Het prachtige orgel van de witte kerk op de markt is voor het eerst dit jaar weer te beluisteren in de vorm van een orgelconcert. Aanvang 15:00 uur

Veenendaal

Vrolijke dans en zang van Watoto koor!
16:00 Spanjaardsgoed 7
,,Het Watoto kinderkoor uit Oeganda verzorgt weer een geweldige middag met zang en dans. Hun muziek is vol energie en de teksten bevatten diepte", lichten de initiatiefnemers toe. ,,De kinderen delen hun ervaringen en vertellen al zingend en dansend over hoe hun leven veranderde, over hun hoop en dromen en over hun roeping om hun gemeenschappen te veranderen. Het concert met als thema 'We Will Go' is in de Bethelkerk in Veenendaal en begint om 16.00 uur.

Dit is een selectie van door lezers aangeleverde activiteiten. Ook in de agenda? Deel uw activiteit dan minimaal een week van tevoren bij Deel je Nieuws.