• Archieffoto ter illustratie.

    M. Huisman

Dit is er deze week te doen in Veenendaal

VEENENDAAL VeenendaalseKrant.nl plaatst elke week in de krant een agenda met een selectie van de activiteiten voor de komende week. De agenda wordt samengesteld op basis van het aanbod aan agendaberichten dat via Deel je Nieuws bij de redactie is aangeleverd. De komende week is er onder meer het volgende te doen.

22 augustus 2018

Veenendaal

Bridgeclub 91 Veenendaal
Poolster 162
Bridgeclub 91 Veenendaal Bij onze bridgeclub is nog plaats voor enkele leden. Ons streven is om onze club klein en gezellig te houden en dit denken we te kunnen bereiken met ongeveer 30 leden.

De maand juli en een gedeelte van augustus zijn we gestopt i.v.m. de vakanties. Op woensdag 22 augustus 2018 willen we weer starten met het komende seizoen, onderbroken door twee weken kerstreces.

Om lid te worden van onze club is enige kennis en ervaring met het bridgespel wel vereist, of op zijn minst een winter les op een bridgecursus. Iedereen speelt in dezelfde (lage) lijn. Wekelijks spelen we 4 spellen per tafel. Het aantal tafels per avond bedraagt 5. De indeling is afhankelijk van de resultaten van de week er voor.

Natuurlijk wordt er tussendoor nog een pauze gehouden om wat bij te praten en iets te drinken. We spelen elke woensdagavond in de zaalruimte van de Poolster/Morgenster, Poolster 162 te Veenendaal. We beginnen om 19.30 uur en spelen tot ongeveer 22.15 uur. Voor vragen of aanmelding kunt u bellen naar Gerda van Hunnik tel. 0318-512329 of mailen naar djvanhunnik@gmail.com

Veenendaal

Workshop caravan sleutelhanger haken
19:30 Gortstraat 146
Nieuwe workshops bij De Hippe Haaknaald.

24 augustus 2018

Veenendaal

Lange dagwandeling van Ede naar Wolfheze
10:00
De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 24 augustus een lange afstandswandeling van ca. 15 km door bosgebied De Sysselt. Informatie: www.glk.nl/evenementen. Start: 10:00 uur noordzijde Stations Ede-Wageningen duur ca 6 a 7 uur.

25 augustus 2018

Veenendaal

Rommelmarkt Veenendaal centrum
9:00 Beatrixstraat 44
Op zaterdag 25 augustus vindt de jaarlijkse 'Leuke Meuk Rommelmarkt' weer plaats in de Beatrixstraat, Fluiterstraat en Smidstraat te Veenendaal centrum. De verkoop loopt uiteen van boeken tot meubels, gereedschap, speelgoed en (kinder)kleding. U bent van harte welkom bij de woningen waar de vlag uit hangt. Struin door de tuin en zoek op de stoep!

Veenendaal

Fietsexcursie nieuwe natuur Binnenveld
13:30 Dragonderweg
Op 25 augustus organiseert Mooi Binnenveld een fietsexcursie naar het toekomstige natuurgebied de Binnenveldse Hooilanden. Aanvang excursie is 13.30 uur. Startlocaties zijn ingang van de Groene Grens – Zuid aan de Dragonderweg in Veenendaal en de T-splitsing Binnenhaven – Nieuwe Kanaal in Wageningen.

Veenendaal

Golden Globe winnaar Lady Bird in het film
20:00 Kees Stipplein 72
Op zaterdagavond 25 augustus 20.00 uur is in Filmhuis Veenendaal de meervoudige Golden Globe winnaar Lady Bird te zien. Een Amerikaans komisch drama met prachtige fotografische beelden en indrukwekkend acteerwerk.

Dit is een selectie van door lezers aangeleverde activiteiten. Ook in de agenda? Deel uw activiteit dan minimaal een week van tevoren bij Deel je Nieuws.