• De Muzen

De Muzen weer terug in gebouw Spectrum

VEENENDAAL Muziekschool De Muzen is na ruim een half jaar weer terug op de thuisbasis, gebouw Spectrum aan het Kees Stipplein. Op 1 november vorig jaar sloot de burgemeester om veiligheidsredenen het Spectrum, waar behalve De Muzen ook de Volksuniversiteit en het Filmhuis gebruik van maken.

Met ballonnen en een traktatie werden maandag (en trouwens ook de rest van de week) de leerlingen begroet. Directeur Clemens Rosmulder begroet op de foto de familie De Gooijer, moeder Franciska, dochter Dagmar (vioolles), zoon Yannick (pianoles) en dochter Cécile (met ballon).

De afgelopen maanden woonde De Muzen in bij het Ontmoetingshuis. Daar werd op de eerste maandag van de meivakantie alles ingepakt en gereed gezet voor verhuizing. De eerste vrijdag van de meivakantie kwamen de verhuiswagens in actie en in de tweede week van de vakantie is alles weer op zijn plek gezet zodat maandag meteen kon worden begonnen met de lessen.

,,We zijn de mensen in het Ontmoetingshuis dankbaar voor alle medewerking in het afgelopen half jaar. Maar we zijn ook heel blij dat we terug zijn in het Spectrum", aldus Rosmulder.