• Leden plantten in 2009 een boom voor het 5-jarig bestaan.

    Aart Aalbers

Bewonerscommissie Holle Kamp stopt

VEENENDAAL Bewonerscommissie Holle Kamp stopt per 31 december aanstaande met haar activiteiten. Niet te vervullen vacatures binnen het bestuur noopt de laatste vijf leden om de stekker er uit te trekken.

Mede oprichter en tweede secretaris Jan van Beek (70): ,,Met slechts vijf leden kun je geen activiteiten ontplooien. Jammer dat niemand zijn nek wil uitsteken. We hebben er alles aangedaan. We hebben nieuwsbrieven rondgebracht in de wijk en later ook nog eens honderd mensen per mail benaderd. Het resultaat was echter nihil. We zullen binnenkort een mededeling plaatsen op onze website die half januari ook uit de lucht gaat."

De bewonerscommissie was begin 2004 de eerste bewonerscommissie van Veenendaal en is altijd zeer actief geweest. Een boom langs de Weverij zal in januari nog herinneren aan dit stukje geschiedenis van de wijk tussen Valleikanaal, Weverij, Zandstraat, Korte Molenstraat en Geerseweg. Van Beek zit nog wel met een probleem. ,,Het Gedenkpark de Oude Begraafplaats ligt mij na aan het hart. Ik hoop dat er iemand zich meldt om ons werk voort te zetten."