• Win-Win Café

    Ria Brinkhuis

Netwerkcafé Plus & Workshop Social Media

18-09-2019, 10:53 | Lezersnieuws |

Op 10 oktober is er weer een Netwerkcafe Plus EN een workshop Social Media. Het Win-Win Café is dé plek om te netwerken tussen werkzoekenden en ZZP’ers. Regelmatig verzorgt het Win-Win Café een Netwerk Café Plus. De Plus geeft aan dat er een thema aan het Netwerk Café gekoppeld is.

10 oktober is Martine Floor van MBeetrainingen te gast. Heb je vragen over netwerken/solliciteren via Facebook of LinkedIn? Kom gezellig langs. Wil je iets weten over je LinkedIn profiel? Voel je welkom! Heb je twijfels over je Elevator Pitch? Probeer hem deze morgen uit op deze gedreven professional.

De ochtend begint om 10 uur en eindigt om 12.00 uur in Wijkcentrum Panorama. De koffie staat klaar vanaf 9.30 uur. In de middag, van 13.30 uur tot 16.30 uur, verzorgt Martine Floor een workshop over Social Media.

Je kan jouw netwerk en potentiële werkgevers laten weten dat je (weer) beschikbaar bent voor een nieuwe baan. Hier is Social Media zeer geschikt voor. Tijdens deze workshop gaat ze dieper in op de verschillende aspecten van bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Maar er zijn meerdere mogelijkheden.

Je leert wat je wel of juist niet op je profiel deelt en wie je toelaat op je pagina. Kort gezegd een workshop vol tips, trucs en inspiratie.

De workshop kost 10 euro per deelname. De workshop gaat door bij voldoende deelname. Een belletje naar 0610696651 of een mail naar info@winwincafe.nl voor 3 oktober volstaat. Je krijgt dan bericht of de workshop door gaat.