• Kopje koffie WWC

    Ria Brinkhuis

De zomervakantie is voorbij maar het Win-Win Café is weer geopend

05-09-2019, 10:17 | Lezersnieuws |

Het Win-Win Café is de netwerklocatie voor werkzoekenden en ZZP'ers. Elke donderdagochtend is er een mogelijkheid tot netwerken in wijkcentrum Panorama.

De koffie en thee staan klaar vanaf 9.30 uur. In de schoolvakanties zijn we gesloten. Af en toe is er een thema verbonden aan het Netwerk Café, dat noemen we de Plus. Denk daarbij aan een banenmarkt of een verwenochtend met kapster, nagelstyliste, visagist, imago-styliste en een fotograaf.

Naast deze momenten om te netwerken organiseert het Win-Win Café ook workshops en een cursus. Deze workshops worden gegeven door professionals. Zo zijn er de workshops en cursus (H)erken je Kracht, Winst-Winst denken en Hé ik daar! Deze worden gegeven door loopbaancoach en coördinator van het Win-Win Café, Ria Brinkhuis. 

Dan hebben we ook een aantal leuke workshops op het gebied van Social Media. Denk daarbij aan LinkedIn, Social Media en de Elevator Pitch. Martine Floor-Bron van Mbee training en communicatie geeft deze workshops met veel enthousiasme.

Workshops kosten tien euro per deelname en de cursus (H)erken je Kracht kost 60 euro inclusief DISC Profiel Analyse. Deze workshops en cursus gaan door bij voldoende deelname. Een belletje naar 0610696651 of een mail naar info@winwincafe.nl volstaat. Je krijgt dan bericht of de workshop door gaat.

Tot onze professionals rekenen we ook Wilma Bouwman, onze imago-styliste. Zij is de eigenaresse van Kleur en Kleding. Zij verzorgt workshops waarin je leert welke kleuren er bij jou passen. verder kijkt ze naar accessoires en haar kleuren en kijkt ze met je mee in de combinatie. Dit doet ze bij de workshop Kleuranalyse. De workshop Figuurtype analyse en pasvorm geeft je inzicht in de samenstelling van jouw perfecte basisgarderobe. Door persoonlijke tips en adviezen ontdek je hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist accentueren.

Voor deze workshops geldt uiteraard ook een bijdrage van tien euro en daarnaast opgeven bij bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. Anders is dat deze workshops pas gepland worden bij voldoende deelname.

Wij zien u graag terug bij het Win-Win Café!

Locatie: Wijkcentrum Panorama, De Tinneweide 144a in Veenendaal