• Gerdien Aberson

Aanhanger gestolen vanaf Marsmanlaan

VEENENDAAL Vanaf de Marsmanlaan in Veenendaal is zondagavond een aanhanger gestolen. De dieven hebben de sloten doorgeknipt en de aanhangwagen meegenomen. Diverse mensen uit Veenendaal worden door de diefstal gedupeerd.

,,De aanhanger is voor ons heel belangrijk omdat wij veel mensen helpen die niks te besteden hebben'', zegt Gerdien Aberson van wie de aanhanger werd gestolen. ,,We helpen die mensen met bijvoorbeeld grofvuil wegbrengen of een bank vervoeren. Dat kan nu even niet.''

De man van Aberson zag de diefstal van een afstandje gebeuren. ,,Het ging heel snel. Een man zat achter het stuur van een grijze auto, een andere man heeft de aanhanger snel losgehaald en aangekoppeld en toen gingen ze er vandoor. Het neuswiel was beschadigd en dat kun je niet in de haast opdraaien. Ze moeten dus met het neuswiel naar beneden zijn weggereden, dus dat zal nu wel echt stuk zijn'', zegt Aberson.

De aanhanger had een blauw dekzeil en er zit achterop een lange gele sticker met een hondje erop en de tekst 'long vehicle'. Mensen die de aanhanger zien kunnen de politie van Veenendaal bellen op tel. 0900-8844.