Zakelijk lezersnieuws

Leerling CSV maken belevingsbord voor Charim de meent

Leerlingen CSV  maken belevenis bord voor cliënten van de meent

 

Wat begon met een oproep op Facebook kwam tot een fijne samenwerking tussen de Meent Charim en de Christelijk scholen gemeenschap Veenendaal.

Workshop Dromenvanger haken

In deze workshop haak je zelf een kleedje voor de ring van 15 cm en decoreer je de dromenvanger naar je eigen wens met reepjes lint of stof, veren of kraaltjes.

McStudiebeurs: Janelle van Nieuwkoop uit Veenendaal beloond met 1 jaar collegegeld

Veenendaal, 15 juli 2019 –Janelle van Nieuwkoop uit Veenendaal is beloond met de McStudiebeurs, ter waarde van één jaar collegegeld.

Geslaagd Zomerfeest bij Spelendwijs

Bij het kinderdagverblijf Spelendwijs aan de Dr. Colijnstraat vond vorige week het Zomerfeest plaats.
Aan het begin van de zomer, voordat iedereen op vakantie gaat, wordt er door de juffen een groot feest georganiseerd.

Prinsjesdaglunch voor ondernemers

Tijdens de Prinsjesdaglunch Veenendaal krijgen ondernemers uit Veenendaal en omgeving een toelichting op het in de Miljoenennota opgenomen Belastingplan 2020 en de impact op het bedrijfsleven.

Oogst van de MKB Business Versneller in de Foodvalley

Vierentwintig ondernemers van achttien verschillende bedrijven uit de Foodvalley sloten dinsdag 9 juli het trainingstraject van de MKB Business Versneller af bij Van der Valk hotel in Veenendaal. Tijdens een feestelijke finalemiddag presenteerden de deelnemers hun bedrijf en ‘versnelling’.

Jumbo Huibers Bruinestraat vrijdag na korte verbouwing weer open met leuke openingsacties

Vrijdag 12 juli om 8.00 uur gaan de deuren van een verbeterde Jumbo Huibers Bruïnestraat weer open voor de consument. In de verbouwde winkel is er meer ruimte gekomen om lekker te winkelen. Daarnaast is het assortiment van onder andere vegetarisch, groente, fruit en maaltijden vergroot.

Gerrit Budding van Hendriks stalen bekistingtechniek bv wint verkiezing beste praktijkopleider 2019 van de provincie Utrecht / in de sector

VEENENDAAL, 9 juli 2019- Gerrit Budding is de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van de provincie Utrecht / in de sector Techniek en gebouwde omgeving. Vrijdag 28 juni 2019 maakte SBB dat bekend.

Vijfhonderdste klant bij massagepraktijk relax2smile

Donderdagavond was het dan zover. Bij massagepraktijk relax2smile aan de Stationssingel 28 in Veenendaal liep de 500ste nieuwe klant binnen. Na een zeer ontspannende massage werd nieuwe klant Anja Geurtsen verrast met een bos bloemen en een cadeaubon voor een volgende massage.

Inloop videostudio Veenendaal geopend voor zakelijke video productie

Waar Veenendaal eens bijna een TV studio had is nu de inloopstudio gelanceerd.

De Clip2Go is als start-up gevestigd aan de Kazemat in Veenendaal. Het doel hiervan is dat iedereen vanaf nu eenvoudig even zijn of haar video's kan komen opnemen.

Pagina's