Zakelijk lezersnieuws

Fiets het grootste park van Utrecht in

Een groot pluspunt van provincie Utrecht is de nabijheid van natuurschoon en erfgoed vanuit de stad. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) en Routebureau Utrecht presenteren vijf nieuwe fietsroutes die de stad met het Nationaal Park verbinden.

Kampioenswedstrijd DOVO JO13-1 verzet!

De aanvangstijd en wedstrijdveld van de kampioenswedstrijd a.s. zaterdag 25 mei 2019 tussen DOVO JO13-1 en  AFC Quick 1890 JO13-1 is gewijzigd.

 

De wedstrijd begint nu om 10:45 op veld 1.

Groet Jaap.

 

SZV stopt met koffieochtend

Jaren lang hebben onze vrijwilligers zich met plezier in gezet voor de koffieochtend. Helaas zien we al lange tijd terugloop in bezoekers in Buurthuis de Driehoek. Als bestuur hebben we besloten om met deze activiteit te stoppen.

Genieten van landschap en kastelen

Geldersch Landschap & Kasteelen geeft eenmalig een speciaal tijdschrift uit omdat zij 90 jaar bestaat.  Iedereen die houdt van wandelen en fietsen door het mooie Gelderse landschap of de geschiedenis wil beleven in een imposant Gelders kasteel, kan het nu gratis aanvragen.

25 mei Bookstoreday.

Wij vieren de Boekhandel!

Eerste Netwerkbijeenkomst ‘Verbinding toeristische attracties, evenementen en winkelgebieden’

Op dinsdag 14 mei organiseerde gemeente Utrechtse Heuvelrug samen met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei een succesvolle eerste netwerkbijeenkomst met evenementenorganisatoren, ondernemers en toeristische trekpleisters.

Inspiratiesessie: onboarding in de food

Ben je binnen de foodsector actief, dan is het niet eenvoudig om vacatures te vervullen. Benieuwd wat een onboardingprogramma van AcademySuite daarin oplevert voor jouw organisatie?

Sleutels voor transformerend leiderschap

CBMC Inspiratiesessie op donderdag 23 mei om 19:00 uur.

Transformerend leiderschap.... Dat klinkt veelbelovend maar hoe doe je dat?

Bookstoreday 2019

25 mei is het feest van en in de boekwinkel! Feest met en voor al onze klanten. Kom je ook, gezellig rondstruinen, genieten van onze mooi aanbiedingen en profiteren van onze leuke actie's?

CDA-lijsttrekker: Europa doet veel goeds

Lijsttrekker Esther de Lange van het CDA benadrukt dat Europa een vuist moet maken tegen oprukkende wereldmachten, zoals China en de Verenigde Staten. Dat betoogde ze tijdens een lezing over Europa in het Perron van Veenendaal.

Pagina's