Zakelijk lezersnieuws

Wasbare luier consulent gestart in 0318-regio

Als ouders van een jong kind kan je niet om de aanschaf van luiers heen. Wegwerpluiers is een grote kostenpost en zorgen voor veel afval. Mieke Bovenschen is in mei gestart als luierconsulent in de 0318-regio om informatie te delen over het alternatief voor wegwerpluiers.

Samsung QLED TV demonstraties

Bekijk je favoriete televisie series, films en sport uitzendingen met de meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke sc?ne, alsof je midden in de actie zit.

Nieuwe BuslijnBordjes verzorgd door MultiCopy Veenendaal

Mensen met een visuele beperking die met de bus reizen, krijgen regelmatig te maken met buschauffeurs die doorrijden, omdat zij niet zien dat iemand mee wil.

Blauwe Bever terug naar Grootmoeders tijd

Wat wisten ze vroeger, wat wij niet meer weten over planten en vruchten? Vroeger plukten de mensen planten en vruchten, omdat ze onderdeel uitmaakten van hun voeding of een geneeskrachtige werking hadden. Wij zijn dit in onze tijd bijna allemaal verleerd.

Blauwe Bever terug naar Grootmoeders tijd

Wat wisten ze vroeger, wat wij niet meer weten over planten en vruchten? Vroeger plukten de mensen planten en vruchten, omdat ze onderdeel uitmaakten van hun voeding of een geneeskrachtige werking hadden. Wij zijn dit in onze tijd bijna allemaal verleerd.

Versteq B.V. is Verhuisd!

VERSTEQ groeit en verandert. Wij zijn vorig jaar een online zagerij gestart in samenwerking met onze partner OPMAATZAGEN.nl. Dit concept verandert de markt, en als VERSTEQ veranderen wij graag mee.

PXL onthult nieuwe naam Steets in Pandasia

PXL is van naam veranderd en heet vanaf nu Steets. Het bureau voor merkontwikkeling en merkbeleving uit Veenendaal is hard gegroeid en wil met een nieuwe naam de toekomst in. Een naam met een verhaal dat inspireert en tussen de oren blijft zitten.

Insert groeit: na sloop- en groenbranche nu derde partij aangehaaktCiviele aannemers maken zich sterk op circulair platform</

In Veenendaal is 20 juni jl. aan civiele aannemers het collectief Insert gepresenteerd. Sinds februari is Insert actief voor de sloop- en de groenbranche met als doel: hergebruik van (bouw) materialen, bomen, struiken en materialen uit de buitenruimte te stimuleren.

Primeur: betalen met cryptomunt Gulden bij Veenendaals marketingbureau

De eerste Veenendaalse acceptant van Gulden is een feit. De cryptomunt was al bekend onder investeerders, maar breekt nu ook door in de zakelijke wereld. Zo ook in Veenendaal, waar een startend marketingbureau deze week de primeur heeft.

 

Boekpresentatie 'PowerPoint Intelligentie' bij Boekhandel van Kooten was feestelijk en informatief

Frowa en Charlotte Schuitemaker hebben op 27 juni hun boek 'PowerPoint Intelligentie' gepresenteerd bij Boekhandel van Kooten. De bezoekers vonden een plek tussen de stellages met boeken. Er waren heerlijke koeken en bubbels om de bijeenkomst een extra feestelijk tintje te geven.

Pagina's