Verkiezingen lezersnieuws

Drugsoverlast en preventie

Drugsoverlast, regelmatig staan er berichten over in deze krant. Handhaven is hierbij belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is preventie: “het voorkomen van drugsoverlast”. Hiervoor is het cruciaal dat wietteelt wordt gereguleerd, denkt D66 Veenendaal.

Persbericht van AWP Vallei en Veluwe:Bezorgd over water?

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap? In uw directe omgeving of meer in het algemeen?

Peter de Rooij beoogd wethouder voor SGP Rhenen

SGP-raadslid Peter de Rooij is voor de Staatkundig Gereformeerde Partij de beoogde wethouder als de coalitieonderhandelingen tussen SGP, PCR, CU en D66 in Rhenen positief verlopen.

Dat heeft SGP-fractievoorzitter Gert van Laar woensdagavond 11 april 2018 meegedeeld.

ProVeenendaal: Aan de slag!

Afgelopen donderdag is de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd.

Informateur kan snel klaar zijn

De uitslag van de onlangs gehouden gemeenteraadsverkiezing heeft een moeilijke puzzel opgeleverd voor de grootste partij, de CU, die een informateur heeft aangewezen voor een (in)formatie die moet leiden naar een formateur die kan slagen en zal uiteindelijk moeten leiden naar een nieuwe

Dezelfde coalitie Veenendaal kan door

De uitslag van de vorige week gehouden gemeenteraadsverkiezing heeft een bijna onoplosbare puzzel opgeleverd voor de grootste partij, de CU, die het voortouw moet nemen voor een (in)formatie. Deze (in)formatie zal uiteindelihk moeten leiden naar een nieuwe coalitie.

ProVeenendaal op werkbezoek bij De Lampegiet

Ook in verkiezingstijd zet ProVeenendaal de bezoeken aan bedrijven en instellingen gewoon door. Afgelopen maandag waren zij op bezoek bij theater De Lampegiet. 

Open brief ProVeenendaal aan alle ondernemers

Geachte ondernemer,

We sturen u deze mail niet als spam maar om u te informeren en te betrekken bij de toekomst van (ondernemend) Veenendaal. Als ProVeenendaal zien wij een aantal, economische, speerpunten voor de komende 4 jaar. Deze delen wij graag met u.

Uitslagenavond LIVE op Midland FM

De ontknoping van de gemeenteraadsverkiezingen zijn aanstaande woensdag uitgebreid te horen op Midland FM. 

De streekomroep streeft ernaar als eerste de verkiezingsuitslag in Veenendaal, Woudenberg, Scherpenzeel & Renswoude te brengen. 

ProVeenendaal aan de slag tijdens de “Week van zorg en welzijn”

Afgelopen week was het de “Week van zorg en welzijn”. 

Pagina's