Sport lezersnieuws

Toertocht MAC Veenendaal

MAC Veenendaal toertocht voor motoren.

MKB Accountants de beste

MKB Accountants uit Veenendaal won afgelopen week de landelijke verkiezing ‘Product Leadership Award 2018’ van YUKI.

Ornamenten-Fotospeurtocht door dorp Elst

Ornamenten-Fotospeurtocht door dorp Elst. Een wandel-kijktocht op zaterdag 6 oktober, van 9.30 tot 16.00 uur. Wilt u zien, hoe onze dorpsbewoners hun huis en tuin verfraaien met kunstzinnige voorwerpen, neem dan deel aan deze Fotospeurtocht.

Gratis kennismakingsles kinderbootcamp

Gratis introductie les Kinderbootcamp bij LO-PE Lekker buiten spelen, bewegen en samenwerken. Het is o zo belangrijk voor de jeugd.

Bloemen in de week tegen de eenzaamheid

Van 27 september tot en met 6 oktober is er weer de week tegen de eenzaamheid. Op zaterdag 29 september delen we op het Ronde Erf bossen bloemen uit aan voorbijgangers met het verzoek deze te brengen 'daar waar mensen wel een bemoediging kunnen gebruiken'.

Oldtimer bromfiets evenement

Oude tijden herleven tijdens de oldtimer bromfiets toertocht MAC-Veenendaal

 

Veenendaal- Zaterdag 8 September was het dan zover de 2e oldtimer bromfiets toertocht van 2018 georganiseerd door de Mac-Veenendaal.

Innovative Group VZC pakt promotie!

Het is team Innovative Group VZC dan toch gelukt te promoveren naar de eredivisie. In januari was dit het grote doel, maar gedurende het seizoen waren er nogal wat tegenslagen door blessures, valpartijen, toppers die uit vorm waren, etc.

Prijswinnaars Scheepjeshof

In de laatste week van de Like, deel en win Facebook actie van winkelcentrum Scheepjeshof zijn weer veel mensen blij gemaakt met een leuke prijs. Tien winnaars mochten een ijsje halen bij Lunchroom de Belevenis.

Jubilerende Grebberuiters terug op Grebbeberg

Landelijke rijvereniging De Grebberuiters bestaat 70 jaar. Dit vieren de paardensporters op 22 september met een nèt iets specialere editie van het Grebbeconcours op de plaats waar het ooit begon: De Grebbeberg.

 

Wethouder opent startdag volleybal

VCV organiseert jaarlijks een startdag waarop we met z'n allen laten zien wat we in onze mars hebben, maar ook dat samen sporten heel leuk is.

Pagina's