Sport lezersnieuws

VZC-zwemmers verslaan landskampioen PSV

Afgelopen weekeinde zwommen verenigingen in het hele land in competitieverband. De VZC-zwemmers reisden naar het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven om het op te nemen tegen landskampioen PSV en vice-kampioen De Dolfijn.

Informatie avond Stadsakkers Veenendaal

Stadsakkers Veenendaal zoekt vrijwilligers! Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor het werken de akkers.

Gelijkspel DOVO JO13-1 uit tegen SV TEC JO13-1 in een wedstrijd met 2 gezichten

Zaterdag 12 januari 2019, speelden we de vriendschappelijke wedstrijd tegen SV TEC JO13-1 te Tiel.

SV TEC JO13-1 is erg ambitieus, en traint maar liefst 3x per week.

Get ready to support: Rotary Sportdag

Op 19 januari gaan 8 teams een sportieve strijd aan in Sporthal West. Er zal gestreden worden om de winnaarsbokaal in handen te krijgen, maar het belangrijke doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Deze sportdag wordt georganiseerd door Rotary Club Veenendaal.

Hang On atlete Florence van Helten 2e NK Survivalrun in Beltrum. Clubgenoot Sandra van Dijk Nederlandskampioen veteranen

De dames van Hang On wisten op het NK lange afstand in de 30e edtie van Beltrum voor 2 podiumplaatsen te zorgen. Florence van Helten streed mee in de dames top 3.

Inwoners Veenendaal niet welkom in raadszaal bij installatie burgemeester

PUBLIEK NIET WELKOM BIJ RAADSVERGADERING INSTALLATIE KATS

DE - spaarpunten actie voor Voedselbank Veenendaal succesvol!

De hele maand december konden inwoners van Veenendaal hun Douwe Egberts waardepunten doneren aan Voedselbank Veenendaal. 

Zaalvoetbalcompetitie voor dames

Ben je 16+ en speel je graag voetbal?

Op verzoek van een aantal dames willen we als Stichting Zaalvoetbal Veenendaal komend seizoen starten met een damescompetitie. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste dames(teams) die per september in de zaal willen voetballen.

Foto's van YT Jaap voetbal, met André van Duin, Matthijs van Nieuwkerk, en Rafael Mamba (DOVO).

Bij deze nog een aantal foto's gemaakt tijdens de opnamedag van de uitzending DWDD Oud & Nieuw 2018, in de Westergasfabriek te Amsterdam.

Het filmpje van YT Jaap voetbal met Rafael Mamba in de hoofdrol, werd gekozen tot beste filmpje van 2018.

Het FC Quicksticks school floorball toernooi 2019.

Zaterdag 5 januari werd het FC Quicksicks school floorball toernooi gespeeld .In de ochtend speelden kinderen uit de groepen 5 en 6 tegen elkaar. In een spannende finalepartij versloegen de Tamin Tijgers de Firefighters en gingen met de eerste prijs naar huis.

Pagina's