Sport lezersnieuws

Sterke prestatie VZC Triathlon in Klazienaveen

De VZC triatleten van de derde divisie behaalden gisteren hun beste prestatie van de afgelopen jaren: na een zware strijd op de sprintafstand in Klazienaveen behaalden zij gisteren de vierde plaats!

VTC EKRIS Open een groot succes

VEENENDAAL – Afgelopen weekend was het finaleweekend van het VTC EKRIS Open Toernooi 2019 op tennisvereniging VTC Veenendaal aan de Dennenlaan.

Fenna Achterberg breekt oud clubrecord

De zomerwedstrijd op zaterdag 13 juli 2019, bij de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV), heeft mooie prestaties opgeleverd voor de jeugdatleten tot en met de C-junioren. Veel persoonlijke prestaties zijn, zo vlak voor de vakantie, weer aangescherpt.

Mika van de pavert laat van zich horen!

Karter Mika van de Pavert toont zijn talent: nu al eerste overwinning in NK tweetakt!

Triathlon Veenendaal: Een geschiedenis in drie generaties

Zijn mooiste en meest bijzondere triatlon herinnering? Samen met zijn vader en broer finishen tijdens Triathlon Veenendaal op zaterdag 23 augustus 2014. Hij had gezwommen, zijn broer gefietst en zijn vader gelopen. Drie ‘van de Pol’ mannen sámen bij de triatlon.

Stichting Zaalvoetbal Veenendaal Bekerfinale Fox hair - Cafe Buurman

Op vrijdag 5 juli 2019 werd de bekerfinale van stichting zaalvoetbal Veenendaal gespeeld. In de finale moest Fox Hair Fashion het opnemen tegen Café de Buurman. Beide teams spelen in de hoogste afdeling van het Veenendaalse zaalvoetbal. 

Bram Tankink verrast wielertalent voor haar debuut op het NK Wielrennen in Ede

Wielertalent Yonna van Dam maakte tijdens het Nederlands Kampioenschap Wielrennen in Ede afgelopen weekend haar debuut. Ter voorbereiding op deze wedstrijd werd ze verrast door topsporters Tess Wester, Nadine Visser en Bram Tankink.

Nieuwe reclameborden sv Panter direct langs de Rondweg Oost

Vandaag heeft K&S Hekwerken de palen geplaats voor de nieuw te plaatsen reclameborden langs de Rondweg Oost. D-sign Makers is inmiddels druk bezig om de borden van de sponsoren gereed te maken zodat deze binnenkort opgehangen kunnen worden.

Inschrijving eerste editie Utrechtse Fietsvierdaagse geopend

Van 22 tot en met 25 augustus organiseert Central Events in samenwerking met provincie Utrecht, Nieuwe Hollandse Waterlinie, RBT Heuvelrug en Vallei, Utrecht Marketing, Slot Zeist, Gemeente Zeist en Trek Utrecht de eerste editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse.

Pagina's