Sport lezersnieuws

Oldtimer bromfiets toertocht

bijgeleverd in de mail die ik u zend

Het nieuwe Bowling seizoen gaat weer van start!

Bowlingvereniging Veenendaal start op 4 september met een nieuw seizoen. Onze speeldagen zijn op de dinsdag en de woensdagavond. We hebben we nog plaats voor nieuwe leden. Wil je meedoen met een eigen team of als reserve meespelen,  beiden is mogelijk bij onze vereniging.

Zaterdag 8 september Open Monumentendag gratis varen met de Blauwe Berver

ZATERDAG 8 SEPTEMBER GRATIS RIJNOEVERVAART MET SAFARISCHIP DE BLAUWE BEVER

Lange dagwandeling van Ede naar Wolfheze

EDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 24 augustus een lange afstandswandeling van ca. 15 km door bosgebied De Sysselt.

Gratis sporten in het Stadspark

Vanaf 17 augustus zijn we weer actief in het stadspark 24FitChallenge, om de beste versie van jezelf te worden. Het maakt niet uit, wil je aankomen, afslanken of vetverbranden. Alles is mogelijk. Bij ons gaat het om Fit,Fun,Free.

Nieuw beweegprogramma in Veenendaal

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk.

Azero Keltenwoud Open 2018

Er komen steeds meer inschrijvingen voor het Azero Keltenwoud Open 2018 binnen. Wees er snel bij, schrijf je in, haal je maatjes erbij, trommel je hele competitieteam op en speel ook mee. De organisatie gaat er een gezonde en sportieve week van maken.

Wereldavond Rotary Veenendaal

Persbericht Rotary Club Veenendaal

Onderwerp: Rotary Wereldavond

Datum: 6 augustus 2018

Bijzondere theateravond voor UNICEF Rotary Veenendaal organiseert ?Wereldavond? voor het goede doel

De Valleiduikers en Triathlon Veenendaal: ‘Zij kunnen niet zonder ons. Wij niet zonder hen.’

Ze zijn meestal bijna onzichtbaar aanwezig en – gelukkig – zullen de meeste deelnemers aan Triathlon Veenendaal weinig met ze te maken hebben.

Varen van Steen naar Stad

Het safarischip De Blauwe Bever verzorgt een mooie dagtocht van Elst naar steenfabriek Bosscherwaarden, via de sluis in Amerongen. Met lunch aan boord en excursie.

Pagina's