Sport lezersnieuws

Jesse de Heer zegevierd in Survivalrun Vollenhove

Jesse de Heer wist in de topklasse Survivalrun Vollenhove te winnen. Jesse die begin van het seizoen zich had geconcentreerd op het WK in London moest deze wedstrijd te winnen . Zijn concurrent had in tussentijd namelijk 3 wedstrijden gewonnen.

Biljartvereniging Duivenwal houdt traditie in ere

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse ontmoeting plaats van de (ouderen)biljartvereniging Duivenwal en de vereniging Petersborg uit Arnhem. Dit keer was de Duivenwal de gastheer en na het nuttigen van koffie met vlaai begonnen de eerste partijen.

Grootmeesters bij AH Schaaktoernooi BSV Bennekom

BENNEKOM – Schaakclub BSV Bennekom organiseert op zaterdag 8 december 2018 vanaf 10.00 uur het (tweede) Albert Heijn Bennekom BSV Schaaktoernooi.  Plaats van handeling is Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44 in Bennekom.

Word deze maand lid van de Greb

Het afgelopen winterseizoen was voor de Greb toch nog een geslaagd winterseizoen. De ijsbaan is op 6 dagen open geweest. Meer dan 5000 schaatsers bezochten onze ijsbaan. Zaterdag 3 maart 2018 was de laatste schaatsdag bij de Greb.

Maak kennis met drie frisbeesporten

Frisbee is een snel groeiende sport in Nederland. Iedereen kan op zaterdag 17 november gratis kennis maken met drie frisbeesporten op recreatiegebied Kwintelooijen tussen 11-14 uur. Ultimate, discgolf of kanjam, er is een frisbeesport voor jong en oud.

Amsterdamsche avond VRC

17 november is het zo ver! Het eerste echte knalfeest van de nieuwe VRC JOC / VRC Partycrew! Bokbier met Rogier was de warming-up en dat vonden wij al erg gezellig. Op zaterdag de 17e speelt VRC 1 thuis tegen Renswoude, aansluitend volgt de Amsterdamsche party!

Jaarlijkse kaartmarathon vv Renswoude

Op zaterdag 29 december 2018, wordt bij de Voetbalvereniging Renswoude de jaarlijkse kaartmarathon gehouden. Er kan worden ingeschreven om te klaverjassen of te jokeren. De wedstrijd wordt gehouden tussen 08.00 en 17.00 uur. Deelnemers moeten om 07.45 uur aanwezig zijn.

Bloedstollende ontknoping SKF 1 Jeugd

Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging SKF had zaterdag de spannende taak om plaatsing voor de kampioenspoule af te dwingen. Zes punten waren nodig tegen directe concurrent Treffers’70 1 uit Klazienaveen en het werd een echte zenuwslopende kraker.

Herfstwandeling door De Sysselt

EDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 24 november een herfstwandeling door bosgebied De Sysselt. Als de bomen in de herfst hun bladeren laten vallen, gaat de natuur in de ruststand. Planten trekken zich terug in de grond of sterven bovengronds af.

Pagina's