Lokaal lezersnieuws

Ook buurtbemiddelaar worden?

Buurtbemiddeling is nu bijna een jaar geleden van start gegaan in Rhenen en steeds meer mensen weten hun weg hiernaar te vinden. Een en ander betekent dat het huidige team buurtbemiddelaars het steeds drukker krijgt!

Via Gladiola gehaald

Jonas Hoekstra (12) heeft het voor elkaar gekregen: samen met zijn opa Victor (76) liep hij voor de eerste keer de Vierdaagse van Nijmegen. Zijn opa heeft de Walk of the World al vele malen afgelegd.

Buitenfilms 'Demain Tout Commence' en 'Extraordinary Journey Of The Fakir'

Wat is er nou leuker dan, genesteld in de tuinstoel of op het kleedje, het weekend op een ontspannen manier te beginnen met een buitenfilm van Filmhuis Veenendaal. De zomer is op haar best, ideaal voor een avondje op het stadsstrand.

Vreemde boot op vijver Grote Pekken

Vissers die rustig hun hengeltje in de vijver achter De Grote Pekken hadden uitgegooid, keken vrijdag middag vreemd op, toen een rubber bootje langs kwam varen. Het was niet zo maar een opblaas bootje, maar een aangedreven bootje. In de boot vader en zoon, Pieter en Finn Kock.

Vakantiekracht haalt Ice Cream truck Qmusic naar De Meent

Met een beetje geregel en een beetje geluk, stond daar ineens de Ice Cream truck! Leander - op de foto met een gestreept shirt - is verzorgingsassistent en vakantiekracht op locatie De Meent en regelde de Ice Cream truck van Qmusic voor de bewoners.

Young adult thriller 'Cut' van Veenendaler Peter van Beek

Deze week verschijnt ‘Cut’, de eerste young adult thriller van Peter van Beek, die eerder jeugdboeken en thrillers voor volwassenen publiceerde.

Thriller 'Slagzee' Peter van Beek vertaald in het Duits

' Slagzee ' (2018) van Veenendaler Peter van Beek verschijnt onder de titel Kriegsinsel in het Duits.

Deze Duitse versie van het vierde deel van de Texelse thrillers van de Veenendaalse auteur, is het eerste boek in de reeks dat vertaald is. 

Leden PCOB afdeling Veenendaal samen op pad

Dinsdag 16 juli 2019 zijn 47 leden van de PCOB afd. Veenendaal op pad geweest met Midland tours. We bezochten de Kersenhut in Cothen.

Amerongse chansonnier actief in Avignon

In Veenendaal organiseerde Ronald Naar 8 jaar het Lied van de Ziel in Het Venster. Nu treedt hij dagelijks op in Avignon met een liedjesvoorstelling. Franse chansons maar ook liedjes die iets zeggen over zijn afkomst (Surinaamse vader).  De liedjes worden, in eenvoudig Frans, aan elkaar gepraat.

Inschrijvingen Veenendaal City Run 2019 geopend

Op vrijdag 18 oktober 2019 organiseert Sportservice Veenendaal opnieuw de Veenendaal City Run. De City Run gaat door Winkelstad Veenendaal en is een loop met veel licht en geluid. 

Pagina's