Lokaal lezersnieuws

Toneelles voor kleuters: wees wie je wilt zijn!

VEENENDAAL – Een piraat, prinses, wolf, ninja, verpleegster, … De kinderen die mee doen met de toneellessen voor kleuters (4-6 jaar) bij Muziekschool de Muzen kunnen zijn wie ze willen zijn! De rollen worden op maat geschreven.

Valentijnsdiner voor ouderen in Résidence Rhenen

Een feestelijke en gezellige avond uit, met een viergangendiner en entertainment in het teken van de liefde.

zieleroerselen van een begaafd autist

Hij heeft er anderhalf jaar aan geschreven en vormgegeven en het resultaat mag er zijn!
Maurits Sterkenburg, Veenendaals enfant terrible, woordkunstenaar en Art Brut kunstenaar.

Ontmoetingshuis Onder Ons nu ook genomineerd voor Landelijke vrijwilligersprijs.

Na het winnen van de Vrijwilligersprijs de Lampion 2018 is Ontmoetinghuis Onder Ons nu door de gemeente Veenendaal voorgedragen voor de landelijke vrijwilligersprijzen.

Natuurwandeling Amerongse Bos en Uiterwaarden

Bent u een liefhebber van wandelen in de vrije natuur, leg dan de datum woensdag 6 februari vast in uw agenda. Op die dag organiseert Utrechts Landschap/Amerongse Bos weer één van haar, inmiddels befaamde, boswandelingen.

Oh Belle Fotografie genomineerd voor Bruidsfoto Award 2019

Op 14 januari 2019 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019. Corine van Oh Belle Fotografie uit Veenendaal is genomineerd in de categorie ‘Getting Ready’ met een bijna schilderachtige foto van het klaarmaken van de bruidegom.  

Home-Start biedt nieuwe mogelijkheden

Vanaf 1 januari gaat Home-Start, een landelijk programma voor (opvoedings)ondersteuning, gezinnen ondersteunen met kinderen tot 18 jaar. Al langer werden gezinnen met kinderen tot 14 jaar ondersteund. Daarnaast kan Home-Start ook steun bieden vanaf 28 weken zwangerschap.

Het verhaal van Simon & Garfunkel in Theater De Lampegiet

Theater De Lampegiet helpt herinneringen bovenhalen van iconisch duo Paul Simon en Art Garfunkel, beter bekend als Simon & Garfunkel. Op 1 februari gaan diverse artiesten in een muzikale vogelvlucht langs het verhaal van het zangduo uit de jaren 60.

Oer-Hollands toneel in Theater De Lampegiet

Sinds de première in 1900 is Op hoop van zegen het meest gespeelde Nederlandse toneelstuk ter wereld. Op 2 februari bewijst de musical-versie met prachtige muziek en aangrijpende scenes dat het vissersdrama zijn kracht niet verliest in Theater De Lampegiet.

Symfonische Rock klassiekers in De Lampegiet

Afgelopen seizoen maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na een succesvolle tour en vele lovende reacties is ‘Symphonic Rock Night’ terug.

Pagina's