Lokaal lezersnieuws

Respijt voor mantelzorgers

Op 1 oktober opent King Arthur Groep een logeerfaciliteit in De Bilt voor mensen met dementie die nog in een thuissituatie wonen, waardoor de mantelzorger even tijd voor zichzelf krijgt.

Gerommel en nattigheid tijdens de scootmobieltoertocht.

Op 9 augustus 2018 is de negende scootmobieltocht verreden, de "Toyota - Van Gent Ede" Toertocht. Na een periode van hittegolf, nu een wat koelere dag. We reden door het Binnenveld, bij de Meentweg aangekomen vielen er wat spatjes en hoorden wat gerommel op de achtergrond.

Professionele Advies Raad van QuaRijn is officieel geïnstalleerd

Dit officiële moment is natuurlijk gevierd met taart. Mirjam Hagen, bestuurder QuaRijn en Antoinette Dingemans, voorzitter van de PAR, hebben het regelement ondertekend.

Veense skaters organiseren groots evenement

De Veense skaters zijn al enige tijd bezig met een groots project. De gemeente Veenendaal heeft geld beschikbaar gesteld om de skatebaan op te knappen. Dit is nodig, de ondergrond is kapot en moet vervangen worden. Echter is het toegekende budget niet voldoende.

Bijzondere theateravond voor UNICEFRotary Veenendaal organiseert ‘Wereldavond’ voor het goede doel

Maandag 25 september vindt de Rotary wereldavond plaats in De Basiliek. Doormiddel van een avondvullend theaterprogramma met optredens van diverse grote namen wordt geld opgehaald voor UNICEF.

Zon, koel briesje, schaduw, tijd voor een scootmobieltoertocht

Op 2 augustus 2018 is de achtste scootmobieltoertocht verreden de "Van Woerden Wonen" Toertocht. Oorspronkelijk zou deze tocht op 26 juli zijn verreden maar toen was er een hitte golf.

QuaRijn deelt ijsjes uit

Marloes en Eline, wijkverpleegkundigen van QuaRijn in Rhenen en Veenendaal brengen tijdens de hittegolf ijsjes bij cliënten. Cliënten geven tips hoe zij omgaan met de warmte en genieten van de koele verrassing van de meiden! 

Maansverduistering in Veenendaal

Vrijdag 27 juli was de langste maansverduistering van deze eeuw te zien. De aarde stond op dat moment tussen de maan en de zon.

Pagina's