Lokaal lezersnieuws

De Partizanen nemen Het leven an sich door

Cabaret duo De Partizanen won met hun debuutprogramma de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende cabaret nieuwkomers. Ook hun nieuwe voorstelling ‘Het leven an sich’ kan rekenen op lovende recensies. Dit gouden duo staat op woensdag 10 april in De Lampegiet.

Burenlunch

Rhenen - Vindt u het leuk om samen te eten en buurtgenoten te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom op de burenlunch op 3 april van 12.00 tot 13.00 uur in de buurthuiskamer, Valleiweg 16 in Rhenen.

 

Herbeleef Bruce Springsteens Born In The USA

Zeven topmuzikanten pakken op vrijdag 5 april flink uit met een avondvullend programma vol hits van Bruce Springsteen. 35 jaar na de release het album ‘Born in the U.S.A.’ speelt Legendary Albums Live het volledige album in het theater.

Peter Heerschop als ‘minister van Enthousiasme’ in het theater

In zijn nieuwe show heeft cabaretier Peter Heerschop zichzelf benoemd tot ‘minister van Enthousiasme’. In deze gelijknamige voorstelling vertelt hij verhalen, geeft speeches, blundert, danst en zingt.

Passie-Paasconcert 13 april t.b.v. vluchtelingenhulp op Lesbos

Kamp Moria, op het Griekse eiland Lesbos heeft een omvang van acht voetbalvelden. Er is ruimte voor ongeveer 3000 vluchtelingen, maar er zijn er op dit moment tussen de 5000 en 6000. Dit is de werkplek van Hanneke Mauritz (32) uit Opheusden.

Expeditie Malawi musiceert

Elk jaar vertrekt een groep leerlingen vanuit het Ichthus College op reis naar een ontwikkelingsland. Dit jaar is de bestemming Malawi. We hebben ons hard ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit extreem arme land.

boomfeestweek Renswoude

Boomfeestweek in Renswoude

Leerlingen CBS De Schakel in de Classic Express

Leerlingen van CBS De Schakel uit Veenendaal maakten, tijdens hun Muziekprojectweken, op een bijzondere manier kennis met klassieke muziek in de Classic Express.

Piet Tamminga, SVH Meesterijsbereider

Het is maandagavond 18 maart 2019. De winkel is open voor een bijzondere gelegenheid. Piet Tamminga wordt geïnaugureerd tot SVH Meesterijsbereider. Bijzonder? Jazeker. Al was het alleen maar omdat Piet de 32e ambachtsman is die toe mag treden tot dit moderne gilde.

Meesterproef

Prijsuitreiking gedichtenwedstrijd 3e klassen VO

De wedstrijd voor de leerlingen in het derde leerjaar van de scholen voor VO in Veenendaal werd gehouden tijdens de Nationale Poëzieweek. De uiterste inleverdatum was 15 februari. Alle scholen deden weer mee dit jaar. Er waren 185 inzendingen.

Pagina's