Deel je nieuws

MKB Accountants wint weer

MKB Accountants uit Veenendaal heeft voor het tweede jaar op rij de landelijke verkiezing ‘Product Leadership Award’ van YUKI gewonnen. Daarmee lieten Geert Dreschler en zijn collega’s ruim 400 andere accountantskantoren achter zich.

Vermeul sluit turnseizoen af in AHOY

De Veenendaalse turnster Larissa Vermeul mocht haar turnseizoen afsluiten in het Sportpaleis van AHOY te Rotterdam. Alleen de beste 10 junioren/senioren 1e divisie en senioren 2e divisie krijgen de eer om de AHOYcup A te turnen.

EILANDENGROEP VEENENDAAL-OOST KRIJGT VORM!

De afgelopen tien jaar is de nieuwe wijk Veenendaal-Oost enorm gegroeid en inmiddels ongekend qua populariteit. Op het meest zuidelijke deel wordt momenteel hard gewerkt aan het bouwrijp maken van nieuwbouwproject Archipel.

 

Op hol geslagen robot zorgt voor chaos in de jungle

Meer dan 250 bevers en welpen, de jongste groepen binnen scouting, hebben zaterdag 15 juni gezamenlijk gespeeld in Lunteren. De kinderen kwamen van scoutinggroepen in Ede, Renkum, Herveld, Lunteren, Oosterbeek en Veenendaal, verenigd in Regio Neder Veluwe.

gekoeld met water

Zere voeten bij het luchtkussen springen in de volle zon kreeg een wending toen de gote neef van Nilas bedacht deze te koelen met water. Nilas uit Veenendaal was op een verjaarspartijtje van een neefje en ter vermaak stond daar een luchtkussen in de voortuin.

Zomers Concert met afscheid bij De Muzen

VEENENDAAL - Met een Zomers Concert sluit Muziekschool de Muzen vrijdag 5 juli het cursusjaar 2018-2019 af. Leerlingen en docenten brengen een ode aan de zomer. Het is ook een moment van afscheid voor docenten Evert Gombert en Jonas Pannecoucke.

Montessorischool Aan de BasisVacature Onderwijsassistent

Wij hebben een vacature voor de functie van: Onderwijsassistent (WTF 0.6 (24 uur)

 

 

Met de Zonnebloem naar hoek van Holland

Om kwart over negen vertrokken we met 21 gasten en 9 vrijwilligers vanaf het Boveneind naar Hoek van Holland. Even lekker naar de zee .

De dag begon heel bewolkt en onderweg regen. Aan zee was het droog met een frisse wind.

Zomerconcert Caecilia groot succes

Zaterdag 22 juni werd het winkelend publiek van Veenendaal getrakteerd op een gevarieerd concert van de Veenendaalse Harmonie Caecilia.

Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 10 juli 2019

Op woensdag 10 juli 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

Pagina's