Lezersnieuws

Blue Socks Aspiranten Honkbal sluiten 1e deel competitie af met klinkende overwinning en gezellige ouder-kind wedstrijd

Afgelopen zaterdag hebben de Blue Socks Aspiranten het eerste deel van de competitie afgesloten met een 23-1 overwinning op de Arnhem Rhinos. Hiermee staan ze op een solide 4e plaats (van de 8) van de competitie hetgeen een goede prestatie is voor dit jonge team.

Trainingsarrangement Veenendaal CityRun

De Veenendaalse Atletiekvereniging (VAV) biedt ter voorbereiding op de Veenendaal City Run een trainingsarrangement aan. Het trainingsarrangement bestaat uit een gericht trainingsschema, twee trainingen per week en een gegarandeerd startbewijs voor de 5 kilometer.

Weg Van Jou en Breathe in Veenendaal

Haal de kleedjes en klapstoeltjes maar tevoorschijn want aanstaande vrijdag trapt Filmhuis Veenendaal de serie buitenfilms af met de Nederlandse film Weg Van Jou. Dit is dan de eerste van de zes buitenfilms die de komende weken op het Stadsstrand vertoond gaan worden.

Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs 2018?

Kent u een vrijwilliger van wie u vindt dat hij/zij een prijs verdient voor zijn/haar inzet? Of is er een vrijwilligersproject of vrijwilligersorganisatie waar u erg enthousiast over bent? U kunt uw favoriet aanmelden voor de vrijwilligersprijs 2018.

Verzorgende en Verpleegkundige Advies Raad voor Charim

Op 12 juli is de Verzorgende en Verpleegkundige Advies Raad (VVAR) van Zorggroep Charim door bestuurder Henk Prins geïnstalleerd tijdens de oprichtingsvergadering.

’t Speelkwartier evenaart beste prestatie ooit op het Nationaal  Schoolzwemkampioenschap

Onlangs vond voor de 10e keer het Nationaal Schoolzwemkampioenschap 2018 plaats in Sportcentrum Het Blokweer in Alblasserdam. Maar liefst 26 teams uit heel Nederland streden om de grote wisselbeker. De plaatselijke zwemclub ZPC Wiekslag organiseerde de wedstrijd in samenwerking met de KNZB.

Juf Wilma 40 jaar in het onderwijs én met pensioen!

Op CBS Het Baken in Veenendaal West werd op 11 juli jl. weer een feestje gevierd. Na 40 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt te hebben gaat juf Wilma Dijkstra van haar pensioen genieten. En dat moest natuurlijk groots gevierd worden.

Zonnige VoetPlus Praktijk & Dylan's Garage Toertocht

De "VoetPlus Praktijk & Dylan's Garage" Scootmobieltoertocht is in een stralende zon en met een lekker briesje verreden.

Expositie natuurontwikkeling Nederrijn

Expositie over natuurontwikkeling langs de Nederrijn in de Tabaksschuur in Amerongen

Juf Van Belzen van de Rehobothschool trouwt met Janno!

Groep 7b van de Rehobothschool had dit jaar een heel bijzondere laatste schooldag! Hun juf, juf Van Belzen, trouwde op die dag met Janno van Donkelaar. Alle kinderen stonden klokslag 12 uur in hun mooiste kleren te wachten bij huize Kernhem in Ede op hun juf.

Pagina's