Deel je nieuws

Kerststukjes maken in Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 december as. zal weer het jaarlijkse Kerststukjes maken in de Cultuurfabriek voor alle Veenendalers, jong en oud, plaats vinden. Deze stukjes maken is zo langzamerhand een echte traditie geworden en zal dit jaar voor de 10e keer gehouden worden.

Kerstworkshop Groei en Bloei

Op maandagavond 23 december a.s. zal Esther Leefoge (bloemschikdocente bij G&B) de Kerstworkshop geven. Een paar dagen vóór Kerstmis gaat u een mooi kerststuk maken waar u de feestdagen van kunt genieten! Er zal een krans op een mooie schaal worden gemaakt.

Begonia's maken feestje voor Zonnebloem en Boveneind

Wat hebben onze Zonnebloem gasten weer een gezellige ,muzikale middag gehad in het Boveneind.

En niet alleen onze gasten hebben genoten van het optreden van de Begonia’s, maar ook de bewoners van het Boveneind waren uitgenodigd voor deze gezellige middag en genoten mee.

PvdA - Bijeenkomst “Betaalbaar wonen voor iedereen!”

Op 11 december organiseerde de afdeling Veenendaal van de PvdA een themabijeenkomst over “betaalbaar en kwalitatief goed wonen, ook binnen de sociale huursector”.

Muzikale winterwandeling Renswoude

De muzikale winterwandeling in Renswoude op zaterdag 21 december a.s. staat dit jaar in het teken van ‘Wereldster’. Deze wandeling speelt zich af rondom het kasteelbos en is toegankelijk voor jong en oud.

Muzikale winterwandeling Renswoude

Wandel door het levende kerstverhaal tijdens de muzikale winterwandeling in het kasteelbos van Renswoude op zaterdag 21 december vanaf 17:00 uur

WINTERMAGIX

Het magische winterfestijn is gratis toegankelijk en brengt de hele avond vertier.

WINTERMAGIX, een gratis buitenspektakel van Theater Lampegiet

Theater Lampegiet in Veenendaal staat garant voor zeer diverse feestelijke voorstellingen in deze wintermaand. Hier wordt dit jaar een geheel nieuw spektakel aan toegevoegd: WINTERMAGIX.

SNEEUW EN VUUR, CIRCUS EN MAGIE

Voornemen tot samenwerking nachtzorg Gelderse Vallei

Een aantal zorgpartijen in de Gelderse Vallei heeft de intentie om vanaf het voorjaar van 2020 samen de acute verpleegkundige nachtzorg bij mensen thuis uit te voeren.

Wibi Soerjadi speelt filmmuziek in Theater Lampegiet

Nederlands meest succesvolle pianist sluit de decemberprogrammering van 2019 in Theater Lampegiet af. Op zondagmiddag 29 december verrast hij het publiek met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers.

Pagina's