Deel je nieuws

Natuurexcursie Groene Grens

Op zaterdag 31 augustus organiseert Mooi Binnenveld een wandelexcursie in de ‘Groene Grens’ bij Veenendaal. Vertrek 14:00u aan Dragonderweg, 200 m ten noorden van fietsknooppunt 25 (Meentdijk).

Dag vd Architectuur en Open Monumentendag

Ook dit jaar wordt in Veenendaal gezamenlijk de Dag van de Architectuur en de Open Monumentendag georganiseerd.

Dag van de Architectuur en Open Monumentendag 2019

Ook dit jaar wordt in Veenendaal gezamenlijk de Dag van de Architectuur en de Open Monumentendag georganiseerd, door het Architectuurcentrum Veenendaal en de Historische vereniging Oud Veenendaal.

 

Avond van de Architectuur | de Gilbertgaard

Op vrijdagavond 13 september zal tijdens de Avond van de Architectuur de eerste Gilbert Architectuurprijs worden uitgereikt.

Avond van de Architectuur | deGilbertgaard

Op vrijdagavond 13 september zal tijdens de Avond van de Architectuur de eerste Gilbert Architectuurprijs worden uitgereikt.

Het Veenendaals Kamerkoor en Gilbert

Het Veenendaals Kamerkoor geeft een concert op zaterdag 28 september om 20.15 uur in de Oude Kerk op de Markt in Veenendaal

Gebroeders van de Pavert presteren op Nk karten

Gebroeders van de Pavert doen het goed op NK Karten

 

Afgelopen weekend werd in Berghem het Nederlands kampioenschap verreden deze keer was het een Benefit wedstrijd dus er reden ook sterke Belgen mee.

“A Festival of nine Lessons and Carols”

“A Festival of nine Lessons and Carols”

Meezingen met het Festival of Lessons and Carols op 13 december in Renswoude?

Op vrijdagavond 13 december zal in de Koepelkerk te Renswoude een Festival of Lessons and Carols gehouden worden.

Festival of Nine Lessons and Carols

“A Festival of nine Lessons and Carols” Meezingen met het Festival of Lessons and Carols op 13 december in Renswoude? Op vrijdagavond 13 december zal in de Koepelkerk te Renswoude een Festival of Lessons and Carols gehouden worden. Meezingen?

inloopavond schaakvereniging

De jaarlijkse inloopavond voor iedereen met interesse in schaken. Voor jeugdspelers vanaf 18.30, voor volwassenen vanaf 20.00. Voor meer informatie zie veenendaalvsv.wordpress.com

Pagina's