Lezersnieuws

Kerkuil in veenendaal

Vandaag bracht mijn moeder de was naar de schuur toen zei terug kwam zag zei opeens iets op de poort zitten Vervolgens keken we samen en zagen wij dara een kerkuil zitten die een slang aan het eten was

Inspiratieavond Voorlezen met gebaren

Voorlezen is bijzonder goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Als Bibliotheek doen we dan ook veel op het gebied van voorleesactiviteiten.

VZC zwemmers aan de start op NK

Aanstaande donderdagmiddag beginnen in Eindhoven de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen zwemmen. Bijna vier dagen lagen komen de beste zwemmers van Nederland in de leeftijd van 11 tot 17 jaar tegen elkaar uit in de strijd om de medailles.

Ladies’ Circle Ede verkoopt chocoladerepen tegen eenzaamheid

Ladies’ Circle Ede is een serieuze handel in Tony’s Chocolonely repen begonnen. De serviceclub voor vrouwen in Ede wil zo geld inzamelen voor hun jaarlijkse evenement voor ouderen die wat meer aandacht nodig hebben.

Zingen voor (ex) kankerpatiënten

Zingen voor je Leven Veenendaal is onderdeel van het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. In deze koren zingen mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben (gehad).

Zingen voor (ex) kankerpatiënten

Zingen voor je Leven Veenendaal is onderdeel van het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. In deze koren zingen mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben (gehad).

Rommel- en ontmoetingsmarkt Netwerk voor Jou

Netwerk voor Jou organiseert op zaterdag 15 december van 10 tot 13 uur een gezellige rommel- en ontmoetingsmarkt. 

Basisschool Mozaiek Petenbos steunt stichting BO viert FEEST

Afgelopen maand zijn kinderen uit groep 7 en 8 langs de deuren gegaan voor de Kinderpostzegelactie. Nieuw onderdeel van de actie is Lokaal Besteden. Scholen kunnen een deel van het opgehaalde geld besteden aan een lokaal goed doel.

Arie en Silvester terug in het theater!

Tekst: Sanne Wiarda

Foto: Nanda Roep

 

 

Waar kennen mensen jullie van?

Silvester: "Mensen kennen Arie nog steeds van zijn tijd bij De Lama's."

Arie: "Veel mensen kennen ons van het werk. Dat soort mensen noem je collega’s ."

Sint- en Panterborrel

Namens de SponsorCommissie werden alle sponsoren uitgenodigd om zo onder het genot van een hapje en een drankje net voor de feestdagen even gezellig bij elkaar te komen.

Pagina's