Lezersnieuws

classic races veenendaal weer groot succes

De 24e Classic Races Veenendaal waren afgelopen weekend weer een succes. Mede dankzij het prachtige weer waren er 1500 toeschouwers naar De Faktorij gekomen. Op het 1600 meter lange circuit waren in totaal ca. 250 deelnemende motoren aanwezig. Vooral de 50cc klasse was met 45 motoren goed bezet.

Meezingen met Jubileumconcert Pniëlkoor

Meezingen met Jubileumconcert Pniëlkoor

Op D.V. 24 november organiseert het Christelijk Gereformeerd Pniëlkoor uit Veenendaal o.l.v. Willem Harold Boog een jubileumconcert i.v.m. haar 50-jarig bestaan.

Oldtimer bromfiets toertocht

bijgeleverd in de mail die ik u zend

Het nieuwe Bowling seizoen gaat weer van start!

Bowlingvereniging Veenendaal start op 4 september met een nieuw seizoen. Onze speeldagen zijn op de dinsdag en de woensdagavond. We hebben we nog plaats voor nieuwe leden. Wil je meedoen met een eigen team of als reserve meespelen,  beiden is mogelijk bij onze vereniging.

Zaterdag 8 september Open Monumentendag gratis varen met de Blauwe Berver

ZATERDAG 8 SEPTEMBER GRATIS RIJNOEVERVAART MET SAFARISCHIP DE BLAUWE BEVER

Lange dagwandeling van Ede naar Wolfheze

EDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 24 augustus een lange afstandswandeling van ca. 15 km door bosgebied De Sysselt.

Gratis sporten in het Stadspark

Vanaf 17 augustus zijn we weer actief in het stadspark 24FitChallenge, om de beste versie van jezelf te worden. Het maakt niet uit, wil je aankomen, afslanken of vetverbranden. Alles is mogelijk. Bij ons gaat het om Fit,Fun,Free.

Nieuw beweegprogramma in Veenendaal

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk.

Respijt voor mantelzorgers

Op 1 oktober opent King Arthur Groep een logeerfaciliteit in De Bilt voor mensen met dementie die nog in een thuissituatie wonen, waardoor de mantelzorger even tijd voor zichzelf krijgt.

Pagina's