Deel je nieuws

Een geslaagde Winterfair bij TVVW

Afgelopen zaterdag, 16 februari, werd de tweede Winterfair georganiseerd door de activiteitencommissie bij Tennis Vereniging Veenendaal West. Ondanks het mooie voorjaarsweer waanden we ons in de winterse sferen met leuke kraampjes, 2 proeverijen en een loterij met fantastische prijzen.

Muziek op Schoot lentecursus, voor kinderen van 0-4 jaar, samen met een (groot)ouder.

Op vrijdag 8 maart start de Muziek op Schoot lentecursus in Veenendaal. De sneeuwklokjes en krokussen staan al volop in bloei, wij hebben zin in de lentecursus! In deze cursus doen we liedjes en activiteiten over bloembollen, jonge dieren en buiten spelen.

Richard Groenendijk terug in Theater De Lampegiet

Er bestaat geen twijfel over; “Om alles!” is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Een laaiend enthousiast publiek doet hem terug keren naar Veenendaal voor de reprise.

The ADELE Project in Theater De Lampegiet

De Britse zangeres Adele is een wereldster die niet snel naar Veenendaal zal komen. De vertolking van The Dutch Adele: Jolanda Knecht en een team van gepassioneerde conservatorium muzikanten geeft een ‘Adele waardig’ optreden, waar fans van zullen smullen.

Jamsessie De Muzen en Vlow bij Robert's Pub

Zing je, of speel je een instrument, doe dan mee met de jamsessies van Muziekschool de Muzen en Vlow! Iedereen is van harte welkom om mee te jammen. De eerstvolgende sessie is donderdag 28 februari in Robert's Pub.

Big, Black & Beautiful - Abafazi in Theater De Lampegiet

Abafazi komt uit het Zulu en betekent letterlijk vrouwen. De tien powervrouwen van Abafazi brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen het publiek mee op reis door de muziek en cultuur van prachtig Zuid-Afrika.

Natuurgezuiverd buitenbad van zwembad De Peppel in Ede wordt gevuld!

Je kunt straks naar hartenlust zwemmen en spelen in het nieuwe buitenbad van zwembad De Peppel in Ede.
Het allereerste, natuurgezuiverde buitenbad van Nederland, gaat medio 2019 open en er wordt op dit moment hard gewerkt door Van Ginkel Veenendaal om dit voor elkaar te krijgen.

Succesvolle laatste vergadering voor Statenlid Piet van Leeuwen

SGP-Statenlid Piet van Leeuwen uit Achterberg had afgelopen maandag een succesvolle Statenvergadering als afronding van zijn vierjarige inzet voor de Utrechtse Provinciale Staten.

Romantisch eten op Valentijnsdag

Het is 14 februari 2019, Valentijnsdag en we gaan naar het CSV, in het Perron A12. 
Valentijnsdag staat voor liefde en vriendschappen en vriendschappen onstaan er onder de Zonnebloemers!
We gaan met de Zonnebloem lunchen. 

Uitreiking cheques Rotary Sportdag15 februari 2019

Onlangs viel in deze krant al te lezen hoeveel sportplezier er was op de Rotary Sportdag in sporthal West. Dankzij sponsoren en ruim 60 sporters is er een geweldig bedrag van € 24.000 opgehaald voor goede doelen welke internationaal, nationaal en lokaal zijn gekozen.

Pagina's