Sport

VEENENDAAL Tegen een directe concurrent hebben de mannen van SKF knap gewonnen. De tafeltennissers versloegen The Victory met 8-2 en daardoor bleef het lang gezellig in het clubhuis. 
VEENENDAAL Een punt was voor Panter genoeg om door te gaan in de beker, maar het werden er drie. De ploeg van Bertho van Neerbos plaatste zich voor de volgende ronde door met 3-2 te winnen van VOP. 
Advertorial
VEENENDAAL De ondersteuning vanuit Microsoft van het veel gebruikte computerprogramma Windows 7 zal eind dit jaar gaan verlopen. Het gevolg hiervan is dat...
VEENENDAAL Met de druk coachende Habib al Mohsinawi langs de lijn is Veenendaal er vrij eenvoudig in geslaagd VVA Achterberg te verslaan. De thuisploeg was vooral in de eerste helft heer en meester en won afgetekend met 5-1. 
VEENENDAAL Op eigen veld heeft De Merino's een overwinning geboekt op De Batavan. De ploeg van hoofdtrainer Jan Gaasbeek won met 2-0 en eindigde daardoor tweede in de poule van de districtsbeker. 
Advertorial
REGIO Het voorjaar begint met veel zon en een gevoel voor opruimen. Maar vergeet bij de voorjaarsschoonmaak zeker de zonnepanelen niet. ,,Veel mensen kozen...
VEENENDAAL Het Veenendaalse VRC heeft ondanks de nederlaag veel complimenten gekregen. De ploeg uit de tweede klasse speelde tegen Bennekom (eerste klasse) een uitstekende wedstrijd, maar de Gaasbeek-brigade vergat zichzelf te belonen. De thuisploeg ging met 0-1 onderuit. ,,En toch ben ik zeer tevreden."
VEENENDAAL Aan een vermakelijk duel in Veenendaal heeft GVVV een punt overgehouden. Tegen De Treffers scoorde de ploeg van Niek Oosterlee twee keer, maar moest het evenveel doelpunten incasseren. Hierdoor had het duel in de tweede divisie een eindstand van 2-2. ,,Dode speelmomenten doen ons de das om."
Advertorial
VEENENDAAL Maak kans op een mooi kerstpakket en doe mee aan de kerststempelkaartactie van de gezamenlijke winkeliers aan de Prins Bernhardlaan in...
VEENENDAAL Niet voor het eerst heeft DOVO een strafschop tegen gekregen en dat zorgde er in het duel tegen Jong Almere City mede voor dat het met 4-2 onderuit ging. De ploeg van Gert Kruys heeft hierdoor slechts vier punten uit de eerste vier duels gehaald en de komende weken wachten loodzware tegenstanders. ,,Ik blijf het zeggen", mopperde...
VEENENDAAL Deze week heeft Rodny Hofman aan GVVV aangegeven per direct te stoppen. De rechtsback was jarenlang een vast gezicht in de selectie van de Veenendalers. De reden van zijn plotselinge besluit is onbekend.
VEENENDAAL Het gaat aankomend seizoen druk worden voor Rinie Kling. De coach van de dames van SKF wordt ook trainer bij de Veenendaalse tafeltennisvereniging.