Sport

VEENENDAAL Na een ruime achterstand is het SKF gelukt om de wedstrijd alsnog in hun voordeel te beslissen. De tafeltennissers uit Veenendaal kwamen tegen Red Stars op een 1-4 achterstand, maar wonnen vervolgens vijf partijen achter elkaar. 
VEENENDAAL De machine van de VCV-vrouwen is gaan draaien en niemand lijkt ze te kunnen stoppen. Ook Inter Rijswijk probeerde de uitknop te vinden, maar de volleybalvrouwen waren overduidelijk sterker; 0-4.
Advertorial
VEENENDAAL Ami Kappers Veenendaal is door een onafhankelijke jury voor het jaar 2019 uitgeroepen tot de leukste kapper en kapsalon van Veenendaal....
VEENENDAAL De VCV-mannen van Robert Pleizier hebben zaterdagavond een nederlaag geïncasseerd. Bij en tegen Inter Rijswijk gingen de Veenendalers met 3-1 onderuit tegen het tweede team. 
VEENENDAAL Door een treffer in de blessuretijd is het GVVV gelukt af te rekenen met TEC uit Tiel. Jesse van Nieuwkerk was zaterdagavond de gevierde man door het winnende doelpunt op zijn naam te schrijven. 
Advertorial
REGIO Het voorjaar begint met veel zon en een gevoel voor opruimen. Maar vergeet bij de voorjaarsschoonmaak zeker de zonnepanelen niet. ,,Veel mensen kozen...
VEENENDAAL Alleen een wonderdokter kan het kwakkelende DOVO nog uit het slop halen. Dat werd zaterdagmiddag andermaal duidelijk. De ploeg van Gert Kruys verloor met ruime cijfers (2-6) van Excelsior'31 en het verbanddoosje met pleisters dreigt op te raken. ,,Praten heeft geen zin meer."
VEENENDAAL In de online rubriek De keuze van: van VeenendaalseKrant.nl spreken sporters van Veenendaalse clubs zich uit. Vandaag: Isabel Kuipers van de dames van VCV.
Advertorial
VEENENDAAL Maak kans op een mooi kerstpakket en doe mee aan de kerststempelkaartactie van de gezamenlijke winkeliers aan de Prins Bernhardlaan in...
VEENENDAAL De wielerkoers Veenendaal - Veenendaal moet op 8 en 9 mei verreden worden. Dat zegt de organisatie van de klassieker, die momenteel wacht op groen licht. 
VEENENDAAL De zaalvoetballers van FC de Heuvelrug blijken thuis onverslaanbaar. Dit seizoen waren er drie duels in Veenendaal gespeeld en allen werden gewonnen. Woensdagavond kwam daar nummer vier bij, door koploper OS Lustianos te verslaan. 
VEENENDAAL Heel wat voetbalverenigingen heeft Jules Kingma inmiddels al gezien sinds hij supporter is van DOVO. Complexen van HBOK, Odin'59 of Hoek zijn bekend terrein en dat de inwoner van Veenendaal daar veel kilometers voor moet afleggen, neemt hij voor lief. De Veenendaalse voetbalclub is zijn clubje en daar heeft hij veel voor over....