Overig

VEENENDAAL Na de nederlaag bij en tegen Zeewolde is Veenendaal weer koploper af. De ploeg van Habib al Mohsinawi verloor met 2-1 en dat kwam vooral door het fysieke spel van de thuisploeg. ,,Ze hadden echt twee keer rood moeten hebben."
Advertorial
VEENENDAAL De Zeeuwse Aardappelhal aan het Verlaat 11 heeft meer kleur in de winkel. Met groene peren, groen/rode appels en oranje mandarijnen en...
VELUWE Ook zo’n liefhebber van de Veluwe en van de winter? De auteur van Winter op de Veluwe, Jeanne Dijkstra, neemt de lezer mee op een ontdekkingstocht over de Veluwe, die vooral in de winter zoveel moois te bieden heeft. De natuur is overweldigend en de sagen en legenden van vroeger lijken juist in dit jaargetijde weer meer tot leven te komen.
VEENENDAAL Er zijn twee biedingen op de uit 1872 daterende en in 1955 opgeknapte stellingmolen De Vriendschap. De gemeente heeft de monumentale molen in de verkoop gezet als onderdeel van een 'mandje' vastgoed. Dat 'mandje' werd eerder gekocht door projectontwikkelaar De Bunte uit Ede. De molen viel er later uit nadat de gemeenteraad...
Advertorial
VEENENDAAL De winkel aan de Prins Bernhardlaan 72, waar jarenlang een matrassenwinkel gevestigd was, heeft Leontien Geenen met familie, vrienden en...
VEENENDAAL  Het was woensdagavond bij het Perron aan de Sportlaan een komen en gaan van geïnteresseerden die onder de huidige Hoogspanninglijn wonen. Dit keer kwamen ook veel aanwonenden van het tracé die de kabels over enkele jaren onder de grond gaat volgen zoals van het Ruisseveen.
VEENENDAAL De eigenaar van de Maserati in Veenendaal heeft zich gemeld bij de gemeente Veenendaal. De afdeling Toezicht van de gemeente publiceerde donderdag een bericht op sociale media over de auto en dat de eigenaar nog een kleine twee weken had om zich te melden, anders zou de auto worden vernietigd. 
Advertorial
VEENENDAAL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
VEENENDAAL De gemeente Veenendaal is op zoek naar de eigenaar van een Maserati. De eigenaar heeft niet veel tijd meer om zich te melden.
VEENENDAAL In de serie 'Keuken van Utrecht' van RTV Utrecht gaat Emina Zorlak op zoek naar landleven en streekproducten in de provincie Utrecht. Zo ging ze langs bij moestuin Het Buitenhof in Veenendaal. Dit zijn 33 tuinen op een stuk grond waar in 2022 nieuwbouw plaats gaat vinden.
VEENENDAAL In de serie 'Keuken van Utrecht' van RTV Utrecht gaat Emina Zorlak op zoek naar landleven en streekproducten in de provincie Utrecht. Zo ging ze langs bij Stadsakkers Veenendaal. Dit is de gemeenschappelijk moestuin voor jong en oud die levert aan de voedselbank. Tevens helpt het tuinieren mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.