Ongeval

RHENEN Op de Cuneraweg (N233) in Rhenen zijn een personenauto en een vrachtwagen aan het begin van de donderdagmiddag met elkaar in aanraking gekomen. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van de personenwagen, twee volwassenen en een kind, onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis was niet nodig. 
ELST Op de Elsterstraatweg ter hoogte van de kruising met de Houweg in Elst vond donderdagmorgen rond 07:30 uur een ongeval plaats. Een personenauto komende vanuit de richting Amerongen kwam bij een inhaalmanoeuvre een tractor tegen komende vanuit de richting Rhenen. Ondanks het uitwijken door de bestuurder van de tractor was een aanrijding...
Advertorial
VEENENDAAL Twee vrolijke Veense vriendinnen, toen beiden rond de 25 jaar, starten juist toen de recessie in 2009 begon samen een zaak. Deze week is het...
RHENEN Op de N233, de Lijnweg in Rhenen, heeft zaterdagmiddag een kop-staartbotsing tussen drie auto's plaatsgevonden. Voor het ongeval kwamen vier ambulances, een helikopter en de Officier van Dienst ter plaatse. Bij de betrokkenen van het ongeval zitten ook kinderen. Vier slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
VEENENDAAL Vlakbij de McDonald's in Veenendaal is zaterdagmiddag een aanhanger achter een tractor gekanteld. In de aanhanger zaten vier koeien. De dieren zijn ongedeerd en ook de bestuurder van het voertuig is niet gewond geraakt. 
Advertorial
VEENENDAAL Theater Lampegiet heeft heerlijke voorstellingen in de decembermaand én biedt een spectaculair buitenevenement aan op 20 december. Beleef met de...
VEENENDAAL Bij de Citadel op het industrieterrein in Veenendaal heeft donderdagmorgen een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Hierbij is een persoon gewond geraakt tijdens het lossen van een vrachtwagen. 
VEENENDAAL Bij het spoor aan de Schalm in Renswoude heeft maandagmorgen een aanrijding tussen een trein en een auto plaatsgevonden. De bestuurder van de auto, een man, heeft het ongeval niet overleefd. 
Advertorial
VEENENDAAL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
VEENENDAAL Op de Buurtlaan-Oost heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Een automobilist moest de Dragonderweg in, maar was er voorbij gereden. Even verderop gaf hij richting aan om te keren en werd vervolgens vanachter aangereden door de bedrijfswagen.
RHENEN Op de Autoweg bij Remmerden in de gemeente Rhenen vond zaterdagmorgen een aanrijding plaats waarbij één van de voertuigen op zijn dak is beland.
VEENENDAAL De A12 is zaterdagmorgen enige tijd afgesloten geweest door een flinke aanrijding tussen twee auto's. Een vrouw raakte licht gewond en bleek onder invloed te zijn. De schade is aanzienlijk en beide auto's zijn afgesleept. De ANWB meldt dat de rijstroken inmiddels weer zijn vrijgegeven.