Misdaad

VEENENDAAL Een dadergroep in wisselende samenstellingen heeft in een periode van november 2018 tot en met april 2019 in Veenendaal vijf overvallen en twee straatroven gepleegd. Daar gaat de politie in Veenendaal vanuit.
DE KLOMP De politie heeft zaterdagmiddag 14 september twee jongens aangehouden voor het stelen van een portemonnee van een 24-jarige vrouw. 
Advertorial
VEENENDAAL De ondersteuning vanuit Microsoft van het veel gebruikte computerprogramma Windows 7 zal eind dit jaar gaan verlopen. Het gevolg hiervan is dat...
RHENEN Op mountainbikeroutes in Rhenen hebben nog onbekenden gevaarlijke blokkades geplaatst. Het vermoeden bij de politie is dat deze bewust door iemand zijn geplaatst en daarom stelt zij een onderzoek in.
VEENENDAAL Na de brandstichting van afgelopen nacht bij Dak van de Markt heeft Gert-Jan Kats van zich laten horen. Op social-media laat de burgemeester van Veenendaal weten mee te leven met de ondernemer. ,,Gelukkig is schade snel te herstellen en kan Dak van de Markt weer snel open."
Advertorial
REGIO Het voorjaar begint met veel zon en een gevoel voor opruimen. Maar vergeet bij de voorjaarsschoonmaak zeker de zonnepanelen niet. ,,Veel mensen kozen...
VEENENDAAL In de nacht van dinsdag op woensdag is geprobeerd brand te stichten in Dak van de Markt. De politie ontdekte dit woensdagmorgen. Het gebied rondom de populaire uitgaansgelegenheid is daarna lang afgezet met lint. ,,Het roept uiteraard herinneringen op aan vorig jaar", baalt eigenaar Sytse Tamminga.
VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een slingerende automobilist aan de kant gezet. Het slingeren bleek bepaald niet het enige dat de man op zijn kerfstok heeft.
Advertorial
VEENENDAAL Maak kans op een mooi kerstpakket en doe mee aan de kerststempelkaartactie van de gezamenlijke winkeliers aan de Prins Bernhardlaan in...
VEENENDAAL Drie inzittende in een donkerkleurige auto hebben donderdag in Veenendaal twee personen gewelddadig beroofd. De eerste beroving vond plaats op de Groeneveldselaan en de tweede op het kruispunt Rondweg-west/Cuneraweg. 
VEENENDAAL In de nacht van vrijdag 9 augustus op zaterdag 10 augustus is een bewoner van Veenendaal gewond geraakt bij een gewelddadige beroving. Dit gebeurde bij zijn woning aan de J.P.C. Leinweberstraat. De man werd voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis.
VEENENDAAL De Veenendaalse politie meldt zondag dat in de vroege zondagmorgen een reeks vernielingen is gepleegd in Veenendaal.