Sport nieuws

VEENENDAAL Het huidige seizoen is nog niet het voetbaljaar voor FC de Heuvelrug. De zaalvoetbalmannen verloren al eerder hun eerste competitieduel in de topklasse en ook in de tweede wedstrijd werd het getrakteerd op een nederlaag. 
VEENENDAAL Ook in de eerste klasse blijft ZVC doorgaan waar het vorig jaar mee geëindigd was; winnen. De zaalvoetballers uit Veenendaal willen dolgraag naar omhoog en dat kan alleen maar door overwinningen. Na de promotie van vorig jaar is ook dit seizoen weer het doel te promoveren en het voetbaljaar is ZVC goed begonnen. 
Advertorial
VEENENDAAL Prison Island, biljarten, escaperooms, veel televisies en een sportsbar. Kings and Queens aan De Markt 4 brengt een enorm aanbod aan...
VEENENDAAL Op de parkeerplaats bij voetbalvereniging Veenendaal is een selectiespeler van Veenendaal maandagavond zwaar mishandeld door een groep jongens. Het incident speelde zich af rond de klok van 22.30 uur.
VEENENDAAL Door de overwinning van vorig weekend heeft SV Panter zich geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB-beker. Hierin treft de ploeg van Van Neerbos SVL. 
Advertorial
VEENENDAAL De vaste klanten zijn al verschillende malen in de nieuwe winkel binnen geweest. ,,Onze nieuwe stek op nummer 50; de hoek van de Prins...
VEENENDAAL Al meer dan zeventien jaar loopt Rinie Kling bij SKF tafeltennis rond en per ingang van dit seizoen is de goedlachse man ook nog eens hoofdtrainer. De coach van de dames ging in op de vraag van de vereniging en is daardoor nog vaker en langer in de tafeltennishal te vinden. ,,Het geeft mij energie."
RHENEN (ANP) De Rhenense beachvolleybalster Madelein Meppelink en haar partner Sanne Keizer zijn goed van start gegaan op het olympisch kwalificatietoernooi in China. In Haiyang won het Nederlandse duo de eerste twee groepswedstrijden, waardoor de beachvolleybalsters zich plaatsten voor de tweede fase van het OKT.
Advertorial
VEENENDAAL Maak kans op een mooi kerstpakket en doe mee aan de kerststempelkaartactie van de gezamenlijke winkeliers aan de Prins Bernhardlaan in...
VEENENDAAL Na twee competitiewedstrijden in de buitenlucht is het voor coach Lion van Klootster duidelijk dat SKF nog een lange weg heeft te gaan. De korfballers uit Veenendaal verloren beide wedstrijden en zijn daardoor in de hoofdklasse nog altijd puntloos. ,,Er moet nog veel gaan gebeuren."
VEENENDAAL Voor de komende week staan de volgende wedstrijden op het programma.
VEENENDAAL De korfballers van SKF hebben ook de tweede wedstrijd van het veldseizoen verloren. In de hoofdklasse was Dalto in eigen huis te sterk voor de Veenendalers; 22-11.