112

VEENENDAAL Twee drankrijders zijn zaterdagavond wel erg over de schreef gegaan en hebben met alchohol op ongevallen veroorzaakt. Bij een van de bestuurders was het rijbewijs al ongeldig verklaard vanwege eerdere misdragingen.
VEENENDAAL Drie inzittende in een donkerkleurige auto hebben donderdag in Veenendaal twee personen gewelddadig beroofd. De eerste beroving vond plaats op de Groeneveldselaan en de tweede op het kruispunt Rondweg-west/Cuneraweg. 
Advertorial
VEENENDAAL De ondersteuning vanuit Microsoft van het veel gebruikte computerprogramma Windows 7 zal eind dit jaar gaan verlopen. Het gevolg hiervan is dat...
VEENENDAAL Afgelopen dinsdag zijn er in de buurt van de Wageningselaan explosieven gevonden. Het ging hierbij om twee voorwerpen die leken op een mortier. De explosieven opruimingsdienst kwam direct naar Veenendaal en nam de twee bommen mee.
VEENENDAAL De Veenendaalse agent Henk, die maandag op zoek was naar een betrokken hulpverlener, is geslaagd in zijn zoektocht, zo laat hij weten via Facebook. ,,Vanmiddag, omstreeks 16.00 uur, heb ik telefonisch gesproken met de betrokken hulpverlener, genaamd Wilbert, waarnaar ik op zoek was". Dit naar aanleiding van de hulp die Wilbert bood...
Advertorial
REGIO Het voorjaar begint met veel zon en een gevoel voor opruimen. Maar vergeet bij de voorjaarsschoonmaak zeker de zonnepanelen niet. ,,Veel mensen kozen...
VEENENDAAL In de nacht van vrijdag 9 augustus op zaterdag 10 augustus is een bewoner van Veenendaal gewond geraakt bij een gewelddadige beroving. Dit gebeurde bij zijn woning aan de J.P.C. Leinweberstraat. De man werd voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis.
VEENENDAAL De Veenendaalse politie meldt zondag dat in de vroege zondagmorgen een reeks vernielingen is gepleegd in Veenendaal. 
Advertorial
VEENENDAAL Maak kans op een mooi kerstpakket en doe mee aan de kerststempelkaartactie van de gezamenlijke winkeliers aan de Prins Bernhardlaan in...
VEENENDAAL Ondanks dreigementen met onder andere een steekwapen heeft een jongen uit Veenendaal kunnen voorkomen dat hij in de nacht van zaterdag op zondag is beroofd. De twee verdachten, jongens tussen de 16 en 18 jaar, gingen er zonder buit vandoor en zijn nog altijd spoorloos.
VEENENDAAL Een achtervolging door Veenendaal heeft zondagavond geleid tot minimaal één aanhouding. Meerdere ooggetuigen zagen een scooterrijder met mogelijk twee personen door de straten scheuren en uiteindelijk wist de politie minimaal een van de twee te overmeesteren op het PWA-park.
VEENENDAAL De Stationsstraat in Veenendaal is zaterdagmorgen een tijd afgesloten geweest. Dit in verband met een gaslek in een voortuin.