Finaleweken: Panter scoort er op los

VEENENDAAL Trainer Eddy Morren wilde graag met een goed gevoel de nacompetitie in en aan die woorden hebben zijn spelers gehoor gegeven. Op het veld van VEVO werd er met 3-8 gewonnen en werd de tegenstander helemaal weggespeeld.

 

Jeroen van der Veer

 

Toch kwam het al na één minuut op achterstand, waarna Dwight Keelder de ploegen in evenwicht bracht. Via een rake vrije trap werd het 2-1, maar opnieuw Keelder zorgde nog voor rust voor de 2-2.

 

De 2-3 kwam op naam van Ron Juffer, waarna het doelpuntenfestival geopend werd. Zo wist Dwight Keelder nog twee keer te scoren en schoten Peter Doornenbal, Gerrold van Geenhuizen en Jos van der Wilt zichzelf ook op het wedstrijdformulier. ,,In de tweede helft ging het los", sprak Morren na afloop lovend. ,,Mijn spelers waren gretig en hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de nacompetitie."

 

Ondanks de vier doelpunten, hoopt Morren dat zijn spits Keelder nog meer in vorm begint te raken. ,,Hij komt terug van een blessure en is op de weg terug. Toch kunnen we nog meer van hem verwachten en kan hij wel eens heel belangrijk gaan worden in de nacompetitie. Daarnaast worden steeds meer spelers fit en kan ik concluderen dat wij met z'n allen op stoom komen. Het besef is er bij de jongens dat de mogelijkheid er is om uit deze competitie te gaan. Waar het vorige week nog wat mak was, waren ze vandaag zeer gretig"