• Peter van Veen

Finaleweken: DOVO vergeet voorsprong te pakken

VEENENDAAL Of de 0-0 tegen Hoek voor DOVO een goede uitgangspositie is, daar zijn in het Veenendaalse kamp de meningen over verdeeld. Enerzijds werd er in de halve finale van de nacompetitie op eigen veld geen tegentreffer geïncasseerd, maar anderzijds had er simpelweg gescoord moeten worden. Vooral Serhat Koç had de er wel eentje mogen maken, bekent de spits. ,,Ik heb twee kansen gehad, waarvan er eentje tegen de touwen moest."

 

Jeroen van der Veer

 

Nadat er dinsdag met 8-0 werd gewonnen van ODIN'59, moest het tegen topklasser Hoek de goede lijn doortrekken. ,,Deels is dat gelukt", bekent Koç. ,,Wij kregen goede kansen, al hadden zij ook enkele mogelijkheden op de voorsprong. Onze doelman heeft ons verschillende keren in leven gehouden, waardoor er een 0-0 op het scorebord bleef. We hebben weer laten zien dat wij niet onder doen voor een topklasser en gaan vol vertrouwen toewerken naar dinsdag."

 

Dat gebeurt zonder tussentijdse training. Net als de voorbereiding voor het duel tegen ODIN'59, wordt er voor gekozen om maandag niet te trainen. De spelers zien elkaar dinsdag weer, als er op het matige grasveld van Hoek gestreden wordt om een plek in de finale van de play-offs. ,,De pinnen gaan eronder en dan moeten we er op gaan klappen."

 

*Archieffoto*