Finaleweken: Doelpunt Doornenbal hoogtepunt bij Panter 

VEENENDAAL Via een magistrale hakbal wist Peter Doornenbal zich gespreksonderwerp nummer één te maken. De aanvaller van SV Panter kreeg de bal van Dwight Keelder aangespeeld, waarna de afmaker niet nadacht en de bal achteloos via zijn hak in het doel wist te werken. De 1-1 kon ook op bewondering van trainer Eddy Morren rekenen. ,,Bij Panter is niemand die dat kan en toch flikt hij het. Wij hebben daar wel even om kunnen lachen, want het was een schitterend doelpunt."

 

Jeroen van der Veer

 

Het ging in de wedstrijd Panter tegen Barneveld eigenlijk nergens meer om. Het enige waar Morren op had gehoopt, was dat zijn spelers geen domme gele kaarten op liepen en dat er geen blessures kwamen. Die twee doelen werden gerealiseerd, al had de oefenmeester ook graag de Barnevelders verslagen. ,,Het resultaat is niet super, doordat wij in de tweede helft te veel kansen hebben gemist."

 

De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong, waarna Doornenbal in de tweede helft iets terug deed. Daarna scoorde Van Geenhuizen nog, maar de voorsprong werd niet over de streep getrokken. ,,We hebben vandaag de spelers met pijntjes op de bank gelaten", verklaarde Morren. ,,We richten ons volledig op de nacompetitie, die nu gaat beginnen."

 

Daarin moet over twee wedstrijden afgerekend worden met Haarlo. ,,Voor ons een onbekende tegenstander", vertelt de trainer. ,,Aanstaande dinsdag gaan we lekker trainen en spelen dan zaterdag onze eerste wedstrijd. Die week daarna hopen wij het af te maken."

 

Al langere tijd hunkert de Panter naar de derde klasse en nog minimaal 180 minuten is de ploeg daar van verwijderd. ,,We hebben veel vertrouwen en kijken uit naar die duels. Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat en nu moeten we laten zien wat we kunnen."