• Scheidsrechter René van de Craats ontving van de aanvoerder van de JO13-2 het boek 'De Scheids'.

    G.V.V.V.
  • Coördinator Ed Meulenbroek (l.) ontvangt uit handen van secretaris Erwin Gerritsen een presentje.

    G.V.V.V.

G.V.V.V. zet scheidsrechters in de spotlights

14-10-2019, 14:51 | Lezersnieuws | Bas

Vorige week zaterdag startte de week van de scheidsrechter. Tijdens deze week, die duurde tot en met afgelopen zondag, bedanken alle verenigingen in het land de scheidsrechters voor hun bewezen diensten. 
 

Onder andere G.V.V.V. JO13-2 gaf afgelopen zaterdag het goede voorbeeld en liet zien dat het team heel blij is met de scheidsrechters die elke week in weer en wind klaarstaan om hen te begeleiden bij het voetbalspelletje wat zij met z'n allen zo heel graag doen. Scheidsrechter René van de Craats kreeg van de aanvoeder van dat team niet alleen een ferme handdruk en een dankwoordje, maar ook een toepasselijk boekwerk met als titel 'De Scheids'. Ook andere scheidsrechters ontvingen uit handen van trainers, begeleiders of spelers het boek uitgereikt als dank voor hun inzet.


Coördinator in het zonnetje
Ook scheidsrechterscoördinator Ed Meulenbroek van G.V.V.V. werd tijdens deze week in het zonnetje gezet. Elke week zorgt Ed ervoor dat de wedstrijden worden voorzien van een leidsman, juist door een krappe bezetting van het scheidsrechterskorps is dat niet elke week een gemakkelijke uitdaging. Reden genoeg voor het bestuur van de vereniging om Meulenbroek ook een presentje aan te bieden.

Scheidsrechter worden?
Vind je het zelf leuk om wedstrijden te gaan fluiten stuur dan een mail aan onze scheidsrechters coördinator Ed Meulenbroek; scheidsrechters@gvvv.nl