• Winnaar O11-O13

  Teus
 • Winnaar O14-O16

  Teus
 • ZVC

  Teus
 • Derby

  Teus

Geslaagde tweede editie van het ZVC/ Hatchtech zaalvoetbaltoernooi

23-10-2019, 22:15 | Lezersnieuws | Teus

Woensdag 23 oktober was het zover. Het 2e ZVC Hatchtech jeugdzaalvoetbaltoernooi. Om 8.30 was de aftrap in de categorie O11-O13. De meeste teams waren clubteams, maar er waren ook een paar echte vriendenteams bij. De ZVC spelers Dennie Hulstein, Adil el Bissis, Mohammed Issaoui en Jaouad Bendadi waren aanwezig om de wedstrijden te aanschouwen. Tijdens de wedstrijden viel vooral de sportiviteit op. Dit jaar deden er ook twee teams van Scoren in de Wijk mee en waren er teams uit Rhenen en Scherpenzeel bij.Het waren spannende wedstrijden. In de morgen werden de kruisfinales gespeeld tussen DOVO O13-1 tegen GVVV O13-1. De andere halve finale werd GVVV O11-1 tegen DOVO O13-1. DOVO O 13-1 had zijn team in tweeën gedeeld en was de blauwe buurman twee keer de baas.
DOVO O13-1 en DOVO O13-1 mochten zich opmaken voor de finale. GVVV O13-1 en GVVV O11-1 mochten eerst aantreden voor de troostfinale. Ook hierin waren de krachtsverschillen miniem. De strijd werd beslist in het voordeel van GVVV O13-1,die een mooie medaille voor plek 3 in ontvangst mocht nemen van hoofdsponsor Astrid Meter van Hatchtech. De tweede plek ging naar DOVO O13-1 en plek 1 was voor DOVO O13-1. Logisch dat het feest was in de kleedkamer van Jim Kruidbos. Veel teams kwamen nu al met de vraag of ze de volgende editie weer mee mogen doen. Deze editie zal plaatsvinden in de voorjaarsvakantie. 
Maar de dag was nog niet voorbij. Om 13.00 was Sporthal Oost volgestroomd met O14-O16 teams. Van VV Veenendaal tot de Merino’s, van VRC tot GVVV. De meeste clubs waren vertegenwoordigd.
Het bleef een gezellige drukte in de Sporthal. Ook hier gaven de teams elkaar weinig toe. Er zat al echt zaalvoetbal in. \ Bestuurslid Technische zaken Samir Assaidi zal zeker al wat namen genoteerd hebben met het oog op de toekomst. Ook hier ontliepen de kruisfinalisten elkaar bijna niets. GVVV 15-1 tegen VRC O14-1 eindigde in een gelijkspel en penalty’s moesten de doorslag geven. Het team van GVVV nam de penalty’s beter en mocht de finale spelen. In de andere halve finale won het team van Tanger van Veenendaal O15-1. GVVV14. In de troostfinale was VRC met 3-0 te sterk voor Veenendaal en legde beslag op de 3e plek. De finale was spannend. Tanger kwam op een 1-0 voorsprong, maar 10 seconden voor tijd maakte GVVV nog gelijk 1-1. Dit werd ook de eindstand. Net als in de halve finale nam GVVV de penalty’s beter en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen. Hatchtech en ZVC kijken terug op een zeer geslaagde dag, die alleen nog meer verder uitgebouwd kan worden.