• Verkeersdrempels Petenbos probleempunt

    CDA Veenendaal

Drempels probleempunt in Petenbos

06-10-2019, 17:06 | Lezersnieuws | Ron

Verkeersdrempels worden in de wijk Petenbos als probleempunt benoemd. Dat blijkt uit een enquête van CDA Veenendaal, die onlangs in de wijk is gehouden. Het CDA gaat nu graag in gesprek met de bewoners van de wijk om dit onderwerp uit te werken. Dat gebeurt tijdens een bewonersavond in de wijk op woensdag 16 oktober in De Burcht.

Tijdens de bewonersavond worden alle resultaten van de enquête besproken. Bovendien zijn er presentaties over het bomeninitiatief Tiny Forest en van een team van Wijs met je Wijk. Ook het wijkteam is op deze avond aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens drie discussierondes is er gelegenheid voor de bewoners om in gesprek te gaan met fractie- en commissieleden van het CDA.

CDA Veenendaal trekt regelmatig de wijken in om in gesprek te gaan met bewoners van de wijk. Vaak resulteert dat ook in een centrale bewonersavond, zoals vorig jaar in het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost. De wijk Petenbos heeft geen centrale ontmoetingsruimte. Vandaar dat is gekozen voor een ruimte in de basisschool De Burcht aan de Margaretha Turnorlaan 5, waar de inloop op 16 oktober vanaf 19.30 uur. De bewonersavond Petenbos begint om 20.00 uur.