• Recreatiebad zwembad De Vallei

    Sportservice Veenendaal

Zwembad De Vallei, veilig en schoon

08-11-2018, 15:22 | Lezersnieuws | Annemiek

Op woensdag 7 november is zwembad De Vallei opnieuw gekeurd voor het keurmerk ‘Veilig en Schoon’. Uit een uitgebreide controle bleek dat zwembad De Vallei ruim voldoet aan de gestelde eisen van het keurmerk.

Alle zwembaden moeten voldoen aan door de overheid gestelde wet- en regelgeving. Daarnaast bestaat het keurmerk ‘Veilig en Schoon’ waaruit blijkt of een zwembad voldoet aan de kwaliteitseisen voor hygiëne en veiligheid. Uit de controle blijkt dat zwembad De Vallei uitzonderlijk goed scoort.

Veiligheid en hygiëne

De hygiëne en veiligheid zijn belangrijk voor het zwembad. “Wij zijn continue bezig met de hygiëne in het zwembad en de veiligheid van onze gasten. We willen dat het bezoek van een gast van begin tot het einde klopt. Het is goed om te zien dat we daar samen voor zorgen.”, aldus Sander Schoone, manager van zwembad De Vallei.

Keurmerk

Het keurmerk is op maandag 8 juni 2015 voor het eerst uitgereikt aan zwembad De Vallei. Het zwembad toont met het keurmerk Veilig & Schoon onder andere dat de hygiëne, arbeidsomstandigheden, klimaatbeheersing, Speeltoestellen en veiligheidsplannen in orde zijn.