• Caecilia met kleine Anna (Nienke Siezenga)

  -
 • Caecilia met Olaf (Jary Sluijter)

  -
 • Caecilia met Elsa (Charlotte van der Plas)

  -
 • Caecilia met Hans (Jary Sluijter) en Anna (Margot Baars)

  -

Wintershow Caecilia groot succes

17-12-2018, 10:55 | Lezersnieuws | Rianne

Op zaterdag 15 december genoten bijna 1000 bezoekers van de twee wintershows in de Basiliek. De basiliek stroomde zaterdagmiddag vol met kleine Anna’s , Elsa’s en zelfs een paar kleine Olaf sneeuwpoppen! Voor een volle zaal speelde de Veenendaalse Harmonie Caecilia de bekende nummers uit de film Frozen. De kleine fans zaten met open monden te luisteren en bij het nummer ‘Laat het los’ stonden er ineens heel wat kleine Elsa’s rondom het podium mee te zingen met de grote Elsa (gezongen door Charlotte van der Plas). Naast dit bekendste nummer kwamen ook kleine Anna(Nienke Siezenga) en grote Anna (Margot Baars) aan bod met ‘Zullen wij een sneeuwpop maken’ en sneeuwpop Olaf (Jary Sluijter) zong het vrolijke nummer ‘Zomer’.

Het tweede deel van de show stond in het teken van een andere winterse film: the Snowman. Deze kinderfilm uit 1982 werd op groot scherm vertoond.  Het jonge publiek zat weer met open mond te kijken en te luisteren.  Hoewel de film al heel oud is, viel de film zeker in de smaak. De prachtige muziek, de uitleg van verteller Bert Groothedde en het nummer ‘Walking in the Air’  zorgden voor een mooi spektakel.

Na een uur vol muziek en zang stond er al snel een lange rij in de foyer voor een foto met Anna, Elsa en Olaf. Geduldig bleven de kleine fans wachten tot ze een knuffel aan hun idool konden geven.

Ook de avondshow werd goed bezocht. Ook de volwassen bezoekers genoten zichtbaar van deze wintershow.