Winst voor Blue Socks dames

13-09-2017, 08:30 | Lezersnieuws | Andrea de Leeuw

De dames van de Blue Socks behalen wisselende resultaten tijdens de competitie van dit jaar. Er wordt met klinkende cijfers gewonnen maar er worden ook wedstrijden verloren.

De wisselende resultaten hebben te maken met dat het damesteam min of meer opnieuw van start is gegaan dit seizoen. Verder hebben zij te maken met aanhoudend blessureleed. Dit geeft een extra uitdaging voor de coaches en de teamleden, bij het verder opbouwen van dit team.

Afgelopen zondag kwamen de dames uit tegen de Match Makers uit Wageningen.

De eerste inning pakte de Blue Socks gelijk een voorsprong van 1-0. Mede dankzij goed slagwerk van Annemiek v.d. Loenhorst werd het eerste punt binnen gehaald.

In de loop van de 1e inning wist Blue Socks de voorsprong flink uit te bouwen door goed slagwerk van o.a. Helen Brandsma, Manon van Manen, Geralda Doeser.

In de 3de inning deed Match Makers nog wel wat terug. Blue Socks kreeg een aantal verre klappen te verwerken. Maar door goed veldwerk bleef de voorsprong ruimschoots behouden.

In de 4de en 5de inning wist de Blue Socks de voorsprong verder uit te bouwen tot een eindstand van 16-6.

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma om 11.00 uur tegen de Wombats. Deze wordt gespeeld in Veenendaal op Sportpark Spitsbergen.