Win-Win creëren voor bedrijven, organisaties en vrijwilligers op de beursvloer

09-04-2019, 10:47 | Lezersnieuws |

Op donderdag 11 april 2019 komt Angelique Ottens bij ons tijdens het Netwerk Café in het Win-Win Café. Ze is directeur van Sharity en projectleider Beursvloer Veenendaal en ze komt vertellen wat de Beursvloer is. Daarnaast is zij op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten tijdens de beursvloer. De beursvloer is een maatschappelijk evenement waar bedrijven en organisaties elkaar vinden voor een win-win situatie met een gesloten beurs.

Wat voor soorten functies zijn er te vervullen? Hieronder een aantal voorbeelden: - gastvrouw/heer aan de ontvangsttafel 4x - podiumfunctie voor het controleren van het matchformulier 2x - filmer voor het vastleggen van het evenement op film dat daarna zeer breed verspreid wordt 1x - regisseur Photobooth 1x

Maar wellicht heb je andere talenten zoals bloemschikken en wil je wel een aantal kleine bloemetjes verzorgen voor op de statafels en de podiumtafel. Uiteraard met je naam erbij vermeld.

Ben je geïnteresseerd om je talent in te zetten voor de Maatschappelijke Beursvloer en om tegelijkertijd in de picture te zijn bij een groot aantal Veenendaalse bedrijven en maatschappelijke organisaties? Zorg dan dat je donderdag 11 april 2019 om 11.00 uur aanwezig bent bij het Win-Win Café in de Panorama aan de Tinneweide 144a voor de uitleg.

Graag even aanmelden zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen! Dat kan tijdens de inloopochtend van Win-Win Café op donderdagen van 9.30-12.00 uur (www.winwincafe.nl) of bel Ria Brinkhuis 06-10696651 of mail naar info@winwincafe.nl.

Zie ook www.beursvloer-veenendaal.nl/ voor meer informatie over de beursvloer.

.Win-Win creëren voor bedrijven, organisaties en vrijwilligers op de beursvloer

Donderdag 11 april om 11 uur komt Angelique Ottens tijdens het Netwerk Café iets vertellen over de beursvloer. De beursvloer is een maatschappelijk evenement waar bedrijven en organisaties elkaar vinden voor een win-win situatie met gesloten beurs.

Ben je geïnteresseerd om je talent in te zetten voor de Maatschappelijke Beursvloer en om tegelijkertijd in de picture te zijn bij een groot aantal Veense bedrijven en maatschappelijke organisaties? Zorg dan dat je donderdag 11 april 2019 om 11.00 uur aanwezig bent bij het Win-Win Café in de Panorama aan de Tinneweide 144a voor uitleg.

Graag even aanmelden zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen! Dat kan tijdens de inloopochtend van Win-Win Café op donderdagen van 9.30-12.00 uur (www.winwincafe.nl) of bel Ria Brinkhuis 06-10696651 of mail naar info@winwincafe.nl.

Zie ook www.beursvloer-veenendaal.nl/ voor meer informatie over de beursvloer