Win-Win Café ontmoet beursvloer

16-04-2019, 11:14 | Lezersnieuws |

Het Win-Win Café is dé plek om te netwerken tussen werkzoekenden, ZZP’ers en werkgevers. Regelmatig verzorgt het Win-Win Café een Netwerk Café Plus. De Plus geeft aan dat er een thema aan gekoppeld is. Afgelopen donderdag was Angelique Ottens, organisator van de Beursvloer, te gast bij het Win-Win Café. In een goedbezochte bijeenkomst legde zij uit wat de beursvloer is. Verder liet Angelique een promotiefilmpje zien waarin de rollen van vrijwilligers goed naar voren kwamen. De aanwezigen waren enthousiast en er zijn diverse aanmeldingen binnen gekomen. Wij bedanken Angelique Ottens van Sharity en de aanwezigen voor een leuke ochtend.

Op 18 april is het Netwerk Café Plus eenmalig een Banenmarkt met enkele uitzendbureaus en werkgevers. Deze bedrijven leveren vacatures aan waarbij we een Win-Win situatie kunnen creëren. Zij zijn actief in diverse sectoren dus er is voor ieder wat wils.

Ben je geïnteresseerd en heb je zin om te netwerken? Zorg dan dat je donderdag 18 april 2019 om 10.00 uur aanwezig bent bij het Win-Win Café in de Panorama aan de Tinneweide 144a.

Zie ook www.beursvloer-veenendaal.nl/ voor meer informatie over de beursvloer.