• Wethouder Martijn Beek

    A12 media, Robert Pleizier

Wethhouder sport, Martijn Beek, opende de startdag volleybal en kocht het eerste lot van de grote clubactie!

17-09-2018, 20:53 | Lezersnieuws | ritha

Afgelopen zaterdag was wethouder Matijn Beek aanwezig bij de opening van het Veense volleybalseizoen. Hij was getuige van de clinic van Heren 1 en Dames 1 met de jeugd en nam daarna kennis van het nieuwe jeugdplan dat gebaseerd is op het Athletic Skills Model. Dit is een andere manier van denken over bewegen. Zie hiervoor het nieuwe jeugdplan de website van VCV.

Na de presentatie van het nieuwe jeugdplan kreeg de wethouder het woord en hij complimenteerde VCV met de nieuwe ontwikkelingen, wat hij noemde het nieuwe elan. Ook was hij blij verrast met de vele vrijwilligers bij VCV, want zoals iedereen weet een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Naast de vele vrijwilligers is ook de grote clubactie een belangrijk onderdeel van de activiteiten van  verenigingen. Het kon dan ook niet uitblijven dat Martijn Beek gevraagd werd het eerste lot te kopen!

Aansluitend was er het ouder-kind toernooi en in de middag vonden er verschillende wedstrijden plaats. 

Het was al met al weer een geslaagde dag.

Heb je zin om te volleyballen? Je kunt altijd drie keer kosteloos meetrainen, voordat je besluit wel of geen lid te worden. Meer informatie vind je op www.VCV.nu