Vrijwilligersbanenmarkt

12-11-2018, 15:04 | Lezersnieuws | Claudia

Op donderdagavond 13 december van 19.00-21.00 uur organiseert Veens in de Basiliek de vrijwilligersbanenmarkt. Bezoekers kunnen zich deze avond vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden die organisaties bieden. De toegang is gratis.

Tijdens de vrijwilligersbanenmarkt presenteren vele organisaties uit Veenendaal zich. Zij zijn op zoek naar mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Bezoekers kunnen kennismaken met deze organisaties en met hen in gesprek gaan.

Veens staat ook met een stand op de vrijwilligersbanenmarkt. Bezoekers kunnen bij hen terecht met alle vragen over vrijwilligerswerk. Ook kan men bij de Veens stand een kijkje nemen in de digitale vacaturebank van www.vrijwilligerswerkveenendaal.nl. Bezoekers die nog geen idee hebben hoe zij zich vrijwillig willen inzetten, kunnen een talentenscan bij Veens doen. De talentenscan is een digitale test waarmee snel inzicht wordt verkregen in persoonlijke talenten en kwaliteiten. Met de uitslag van deze test kan men vrijwilligerswerk zoeken dat het beste bij hun past.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk? Bekijk de website www.veens-welzijn.nl of neem contact op met de Veens-centrale 0318 544 131