• Theater De Lampegiet

    -

Vrijkaarten winnen voor een voorstelling in De Lampegiet naar keuze

28-04-2017, 13:50 | Lezersnieuws | Demi Vonk

Om de bedrijfsvoering en strategie van Theater De Lampegiet voor de komende jaren optimaal vorm te kunnen geven, is het van belang te weten hoe de bezoekers het theater 'zien.' Daarom wordt er op het moment een imago-onderzoek uitgevoerd. Niet alleen is het belangrijk te weten wat de mening van de bezoekers is, maar bij De Lampegiet zijn ze ook benieuwd naar de mening van de Veenendalers die nog nooit een bezoek aan het theater hebben gebracht.

Om het imago van De Lampegiet in kaart te brengen, zijn er twee enquêtes opgesteld. Een enquête voor de bezoekers van De Lampegiet en een voor de mensen die hier nog nooit zijn geweest. U zou De Lampegiet een enorm plezier doen met het invullen van een van die enquêtes. Met het invullen van de voor u relevante enquête, maakt u kans op vrijkaarten. Per enquête verloot De Lampegiet namelijk 2 x 4 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze. Het invullen van een van de enquêtes zal maximaal 5 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Link naar de enquête voor inwoners van Veenendaal die Theater De Lampegiet reeds hebben bezocht: https://goo.gl/VQBPXX

Link naar de enquête voor inwoners van Veenendaal die Theater De Lampegiet nog nooit hebben bezocht: https://goo.gl/nIzOwd

Het team van Theater De Lampegiet dankt u hartelijk voor de medewerking.