• Veenendaalse Harmonie Caecilia

    -

Voorjaarsconcert Veenendaalse Harmonie Caecilia

17-03-2019, 19:35 | Lezersnieuws | Rianne

Op zaterdag 30 maart aanstaande geeft de Veenendaalse Harmonie Caecilia haar voorjaarsconcert. Tijdens het concert zijn het leerlingenorkest en de harmonie te horen.

Het leerlingenorkest onder leiding van Martin Wernsen zal het concert aftrappen. Traditie bij het voorjaarsconcert is een gezamenlijk werk met het orkest. Ook dit concert zullen de leerlingen zich bij één stuk bij het orkest voegen.

De harmonie staat sinds begin dit jaar onder leiding van dirigent Thijs Musch en heeft in zeer korte tijd een divers en aantrekkelijk programma ingestudeerd. Na het grote succes van de wintershow in december met muziek van Frozen, kon Caecilia de filmmuziek nog niet helemaal loslaten.  Voor dit concert koos Caecilia muziek van de populaire film ‘hoe tem je een draak’, waarvan op dit moment deel 3 in de bioscoop te zien is.

Naast deze filmmuziek is het programma zeer gevarieerd. In meerdere stukken wordt muziek gecombineerd met zang. Zo begeleidt het orkest zangeres Franca Decker bij het nummer ‘On the sunny side of the street’. Maar ook in het orkest zelf zitten verrassende zangers en zangeressen.

Het concert vindt plaats in Wijkcentrum Allererf. Aanvang is 20.00 uur; toegang 5 euro inclusief een kopje koffie of thee.