• Onder meer de koopzondag staat ter discussie

    Herman Stover

Volop strijd bij lijsttrekkersdebat Veenendaal

06-03-2018, 11:20 | Lezersnieuws | Albert

VEENENDAAL - De verkiezingsstrijd in de gemeente Veenendaal barst op 13 maart goed los tijdens het grote verkiezingsdebat in het raadhuis in Veenendaal. Het debat, georganiseerd door de Gelderlander in samenwerking met de gemeente Veenendaal, begint om 19.30 uur.

Alle lijsttrekkers van de politieke partijen zijn deze avond aanwezig om te debatteren over verschillende stellingen. Op de agenda staan verschillende stellingen die mede zijn aangedragen vanuit de inwoners van de gemeente. Tijdens het debat is er ook gelegenheid om uw eigen vragen te stellen aan de voormannen en -vrouwen van de politieke partijen.

Stemwijzer

Onderwerpen die zijn aangedragen door lezers van het AD en Gelderlander zijn ook meegenomen in de stemwijzer die door de kranten van de Persgroep wordt aangeboden. Kijken welke partij het beste bij u past kan op gemeentekieswijzer.nl.  Op 13 maart is dan het moment om de lijsttrekkers in de ogen te kijken en de politici uw vragen te stellen. De hal van het raadhuis is open vanaf 19.00 uur. Toegang is uiteraard gratis. Iedereen is van harte welkom.