• Kommil Foo

    Johan Jacobs

Vlaamse Cabaret duo Kommil Foo in Theater De Lampegiet

11-04-2018, 14:17 | Lezersnieuws | Manouk

Kommil Foo is een pareltje: komisch, klein, visueel sterk en uitstekend geacteerd, spelend met ritme en dynamiek. Nadat beiden een uitstapje op het solopad hadden gewaagd zijn Vlaamse broers Raf en Mich Walschaerts weer samen de grens over met ‘Schoft’. Dinsdag 8 mei in De Lampegiet.

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen. Dat dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

''Ik ben al jaren fan van de tegendraadse poëzie van Kommil Foo. Theater op het scherpst van de snede. Heb in al die jaren nog geen programma van deze Belgische broers gemist'', aldus Youp van ‘t Hek.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 25,00 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater.