• De kampioenen met trainster Nicole

    Evolution Twirlteam

Viermaal goud op Nederlands Kampioenschap voor Evolution Twirlteam

20-01-2018, 16:50 | Lezersnieuws | Evolution Twirlteam Veenendaal

Vanaf zaterdag 13 januari j.l. is Evolution Twirlteam maar liefst vier Nederlands Kampioenen rijker!

Afgelopen december wist het Juvenile Danceteam en het Junioren Twirlteam van Evolution Twirlteam uit Veenendaal al twee gouden medailles mee naar huis te nemen.

Beiden teams stonden te schitteren op het NK Twirl Runner-Up in Almere.

Zaterdag 13 januari was het NK Twirl voor gevorderden. Vol spanning en energie gingen de meiden de houten vloer op van het Topsportcentrum in Almere. Met de aanmoediging van vele trouwe supporters hebben de meiden zich van hun beste kant laten zien. De meiden behaalden prachtige resultaten.

Iris van Zanten en Kim Ravenhost werden Nederlands Kampioen met het onderdeel Duo Twirling. Celine Manten en Valerie Beeldsnijder wisten met hun beide onderdelen Nederlands Kampioen te worden, namelijk met hun onderdeel Duo Twirling en Duo Dance Twirl. Daarnaast mocht het Seniorenteam van Evolution Twirlteam de eerste plek op het podium betreden. En Celine Manten haalde met haar Solo Dance Twirl ook nog een mooie bronzen medaille.

De vereniging is ontzettend trots op al haar Kampioenen!

De meiden zijn ondertussen al weer hard aan het trainen met hun trainster Nicole Diepeveen voor het nieuwe seizoen. 

Ben je benieuwd wat twirlen precies is en of het iets voor jou is? Je bent van harte welkom om vier gratis proeflessen mee te volgen.

Voor meer informatie: evolution.twirlteam@gmail.com

Wil je de vereniging een warm hart toedragen of wil je de vereniging sponsoren? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn zeer blij met elke toegift.